• sports

    Καταρρέει η Ευρωπαϊκή Super League: Προς αποχώρηση και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραιτήθηκε ο πρόεδρός της – Φήμες για παραίτηση Ανιέλι από Γιουβέντους

    • NewsRoom


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Ευρωπαϊκής Super League, η οποία εξελίσσεται  σε ένα μεγαλοπρεπέστατο φιάσκο.

    Μετά την αποχώρηση της Τσέλσι από την ESL, ακολούθησαν οι  Ατλέτικο Μαδρίτης, οι Μπαρτσελόνα και οι Μάντσεστερ Σίτι. Πλέον την αποχώρησή της φαίνεται να αποφάσισε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρωτεργάτες  προκειμένου η ομάδα να αποφασίσει την αποχώρησή της ήταν οι Χάρι Μαγκουάιρ και Λουκ Σο, οι οποίοι έπεισαν το αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντν, Εντ Γούντγουορντ, να δηλώσει την αποχώρηση του συλλόγου από την European Super League.  Μάλιστα, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκλεκτός των ιδιοκτητών της ομάδας, παραιτήθηκε από τη θέση του. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο Εντ Γούντγουορντ ανέλαβε την ευθύνη του «φιάσκου», αποχωρώντας από το τιμόνι του συλλόγου στο οποίο βρίσκεται από το 2005 έχοντας τη θέση του εκτελεστικού αντιπροέδρου.

    Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν από τις πρώτες ομάδες μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης που υποστήριξαν τη δημιουργία της Λίγκας.

    Την ίδια ώρα έντονη ήταν η φημολογία για παραίτηση του Αντρέα Ανιέλι από την προεδρία της Γιουβέντους, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Η οικογένεια Ανιέλι βρίσκεται για δεκαετίες στα ηνία της Μεγάλης Κυρίας του Τορίνο.

    Πάντως, ο έγκυρος δημοσιογράφος Τζέιμς Χορνκαστλ, αναφέρει πως από την Γιουβέντους διαψεύδουν τα περί παραίτησης του Αντρέα Ανιέλι.

    Ήδη, ωστόσο, έχει αρχίσει ν’ αναπτύσσεται στην Ευρώπη φημολογία που αναφέρει ότι προγραμματίζεται έκτακτη σύσκεψη της ESL, προκειμένου να σφραγιστεί οριστικά η διάλυσή της



    ΣΧΟΛΙΑ