• Business

    Ιάκωβος Καργαρώτος: Στην ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ συνειδητά επιλέγουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή

    • NewsRoom
    Ιάκωβος Καργαρώτος, Αντιπρόεδρος Παπαστράτος

    Ιάκωβος Καργαρώτος, Αντιπρόεδρος Παπαστράτος


    Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει των εγκαινίων της 87ης ΔΕΘ, ο Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος, Ιάκωβος Καργαρώτος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η Παπαστράτος συνεχίζει τις βιώσιμες επενδύσεις, ενώ η πρόσφατη επένδυση ύψους 200 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο δημιούργησε 300 νέες θέσεις εργασίας.

    «Για 6η συνεχή χρονιά η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ στηρίζει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έναν θεσμό ορόσημο για την οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα της χώρας.

    Και η φετινή ΔΕΘ μάς βρίσκει όλους αντιμέτωπους με προκλήσεις, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο. Σε αυτές τις προκλήσεις, οι επιχειρήσεις οφείλουν να απαντούν με τέτοιο τρόπο ώστε να αφήνουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την κοινωνία», δήλωσε ο κ. Καργαρώτος.

    «Στην ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για βιώσιμη επιχειρηματικότητα και με τη φροντίδα για το περιβάλλον να είναι πιο επιτακτική από ποτέ, συνειδητά επιλέγουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, με πράξεις που έχουν ως αφετηρία να κάνουμε το σωστό, και που από το 2017 μέχρι σήμερα έχουν οδηγήσει σε συνολική επένδυση 700 εκατ. ευρώ.

    Με την πρόσφατη νέα μας επένδυση ύψους 200 εκατ. ευρώ και τη δημιουργία 300 νέων θέσεων εργασίας, η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ συνεχίζει με πράξεις #prostokalytero για όλους και βιώσιμες επενδύσεις ανοίγοντας το δρόμο στη βιομηχανία του μέλλοντος», δήλωσε.

    ΔΕΘ 2023: 1.500 εκθέτες, 18 διεθνείς συμμετοχές, τιμώμενη Χώρα Βουλγαρία με 60 επιχειρήσεις

    Με 1.500 εκθέτες, 18 διεθνείς συμμετοχές, Τιμώμενη Χώρα τη Βουλγαρία, 382 μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω 49 Επιμελητηρίων και εννέα θεματικά αφιερώματα η 87η ΔΕΘ θα αποτελέσει από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου το επίκεντρο της εγχώριας πολιτικής και οικονομικής σκηνής.

    Ελλάδα και Επιχειρηματικότητα, Akademia, Ελλάδα των Περιφερειών, Κυκλική Οικονομία, Γαστρονομία-Διατροφή, Ψηφιακή Ελλάδα Start ups, Δημόσιοι Φορείς Οργανισμοί, Cosmos-Διεθνείς Συμμετοχές και Έπιπλα-Οικιακός Εξοπλισμός θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κάθε κλάδο ξεχωριστά, αλλά και τις πιο σύγχρονες προτάσεις της αγοράς.

    Συνέντευξη Τύπου για την 87η ΔΕΘ 2023

    Οι κρατικές διεθνείς συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης είναι 18 μαζί με την Τιμώμενη Χώρα Βουλγαρία. Μάλιστα, η Νότια Κορέα, η Μολδαβία και η Ταϊλάνδη συμμετέχουν για πρώτη φορά, ενώ οι υπόλοιπες χώρες είναι οι Κύπρος, Μπαγκλαντές, Ινδονησία, Βιετνάμ, Ουρουγουάη, Ουκρανία, Αρμενία, Ιράν, Ιταλία, Πολωνία, Γαλλία, Σερβία, Ινδία και Νεπάλ.

    Η 87η ΔΕΘ περιλαμβάνει δεκάδες ακόμα ενδιαφέρουσες, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και καλεί το κοινό να τις ανακαλύψει. Μάλιστα, εγκαινιάζει για τη διευκόλυνση του κόσμου τη λειτουργία του HELEXPO App, ενός χρήσιμου εργαλείου προκειμένου να είναι οι επισκέπτες απόλυτα συντονισμένοι με ό,τι συμβαίνει στην Έκθεση. Η εφαρμογή αποτελεί πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

    Συνέντευξη Τύπου για την 87η ΔΕΘ 2023

    Η 87η ΔΕΘ είναι και αυτή ενταγμένη στην πρωτοβουλία της ΔΕΘ-HELEXPO, Zero Waste Expo, με ανακύκλωση σε 20 σημεία εντός του εκθεσιακού κέντρου οργανικών, ανακυκλώσιμων και μη ανακυκλώσιμων απορριμμάτων.

    Συνέντευξη Τύπου για την 87η ΔΕΘ 2023

    Διαβάστε επίσης:

    87η ΔΕΘ: 1.500 εκθέτες, 18 διεθνείς συμμετοχές, τιμώμενη Χώρα Βουλγαρία με 60 επιχειρήσεις

    Παπαστράτος: Άλμα στις πωλήσεις και στις προσλήψεις

    Έκθεση KPMG: Το 2022 η Ελλάδα στο χαμηλότερο επίπεδο κατανάλωσης παράνομων τσιγάρων από το 2018



    ΣΧΟΛΙΑ