• Business

    Καραμανλής για ΒΟΑΚ: Υποδειγματικός αυτοκινητόδρομος υψηλών προδιαγραφών και ασφάλειας

    • NewsRoom
    Αττική Οδός: Πως θα δοθούν οι αποζημιώσεις στους οδηγούς - Πως επηρρεάζεται ο διαγωνισμός

    Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής


    «Υποδειγματικό αυτοκινητόδρομο υψηλών προδιαγραφών και ασφάλειας» χαρακτηρίζει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, τον ΒΟΑΚ.

    Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Καραμανλής αναφέρει ότι «προχωράμε με τη δημοπράτηση του τρίτου τμήματος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, Νεάπολη- Άγιος Νικόλαος».

    Συγκεκριμένα αναφέρει:

    «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας και στα χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέσει, προχωράμε με τη δημοπράτηση του τρίτου τμήματος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, Νεάπολη- Άγιος Νικόλαος.

    Ένα οδικό τμήμα, που μόλις ολοκληρωθεί θα αποτελεί έναν υποδειγματικό αυτοκινητόδρομο υψηλών προδιαγραφών και ασφάλειας.

    Ο ΒΟΑΚ, ένα όνειρο δεκαετιών παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά, γιατί δουλεύουμε με επιμονή, με σχέδιο και με συγκεκριμένα βήματα.

    Παραλάβαμε το έργο χωρίς μελετητική ωριμότητα, χωρίς χάραξη και χωρίς εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και με ταχύτατους ρυθμούς καταφέραμε να ολοκληρώσουμε όλα σχεδόν τα επίπονα και μακροσκελή στάδια για την ωρίμανση του έργου, ώστε να περνάμε πλέον και πρακτικά στην υλοποίησή του.

    Προχωράμε με έργα».

    Διαβάστε επίσης:

    ΔΕΔΔΗΕ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για τις θέσεις απασχόλησης

    Ανατιμήσεις: Τι συζήτησε η ηγεσία του υπ. Ανάπτυξης με στελέχη των σούπερ μάρκετ



    ΣΧΟΛΙΑ