• Business

    Kaizen Gaming: Σε 13 νέες αγορές ως το 2026- Νιγηρία, Κολομβία και Μεξικό φέτος

    O CEO της Kaizen Gaming (Stoiximan) κ. Γιώργος Δασκαλάκης

    O CEO της Kaizen Gaming (Stoiximan) κ. Γιώργος Δασκαλάκης


    Έμφαση στη διεθνή της ανάπτυξη δίνει η Kaizen Gaming  με στόχο να δραστηριοποιείται συνολικά σε 26 αγορές μέχρι το 2026.

    Σήμερα η εταιρεία έχει παρουσία σε 13 αγορές και στόχος είναι να προσθέσει ακόμη 13 νέες στα επόμενα 4 χρόνια αναπτύσσοντας τη διεθνή της παρουσία με ρυθμό 3-4 νέες αγορές ετησίως. Για το 2023 μετά την αγορά της Νιγηρίας, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δραστηριότητά της και στις αγορές της Κολομβίας και του Μεξικού.

    Γενικά στα πλάνα της εταιρείας είναι να αναπτυχθεί σε Αφρική, Ευρώπη, Νότια Αμερική και ενδεχομένως Κεντρική Αμερική. Νέος brand Ambassador της εταιρείας είναι ο Γιάννης Αντετοκούμπο, o οποίος  πλέον αναλαμβάνει να διαφημίζει προϊόντα της betano ως Global Brand Ambassador από 1/1/2023  και της stoiximan από 1/1/2024.

    Η Kaizen Gaming διαθέτει 1800 εργαζόμενους από τους οποίους 1100 στην Αθήνα, ενώ το 2022 προχώρησε συνολικά σε 800 προσλήψεις. Το 2023 προγραμματίζει επιπλέον 1100 προσλήψεις από τις οποίες το 20% θα γίνουν στην Ελλάδα. Η διαχείριση της Stoiximan γίνεται από την Kaizen και οι δύο εταιρείες συστεγάζονται στο νέο κτήριο της εταιρείας το Kaizen Campus στο Μαρούσι.

    Η Kaizen Gaming έχει παρουσία στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω της Stoiximan Ltd η οποία ανήκει κατά 84,9% στην ΟΠΑΠ και μέσω της Kaizen Gaming Ltd (στην οποία συμμετέχει κατά 36,7% η Allwyn -που είναι μέτοχος και στην ΟΠΑΠ) με το σήμα Betano στην Ευρώπη, σε Πορτογαλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχία και Γερμανία στη Νότιο Αμερική σε Βραζιλία, Χιλή, Περού Εκουαδόρ, στη Βόρειο Αμερική σε Οντάριο και Καναδά και στην Αφρική, στη Νιγηρία.

    Σχετικά με την ανάπτυξη στο Οντάριο ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, CEO της Kaizen, τόνισε ότι αποτελεί το βήμα για να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές, ώστε η εταιρεία να μπορεί να στοχεύσει τη Βόρεια Αμερική, κάτι που αν και δεν είναι στα άμεσα πλάνα της όπως είπε δεν θα το απέκλειε στο μέλλον.

    Επίσης, η εταιρεία με στόχο να ενισχύσει την προσφορά της στην κοινωνία, ανακοίνωσε την ίδρυση του Kaizen Foundation, με πρώτη του ενέργεια την ανακαίνιση του 75% του Παίδων Πεντέλης, μια χορηγία ύψους 3,5 εκ. ευρώ..

    Kaizen Campus: Ένα αειφόρο κτήριο για σύγχρονους εργαζόμενους

    Το Kaizen Campus, είναι το νέο υπερσύγχρονο κτήριο της εταιρείας, σχεδιασμένο από την αρχιτεκτονική εταιρεία USP και κατασκευασμένο από την DIMAND στο οποίο μετακόμισαν οι Stoiximan και Kaizen στα μέσα Μαρτίου. Στην Kaizen Gaming εργάζονται σήμερα πάνω απο 1,800 ανθρωποι. Το Kaizen Campus φιλοξενεί τους 1000+ εργαζόμενους της εταιρίας στην Αθήνα.

    Αποτελεί μία από τις πρώτες εγκαταστάσεις γραφείων στην Ελλάδα, ειδικά μελετημένη για το υβριδικό μοντέλο εργασίας, δηλαδή για εργαζόμενους με φυσική παρουσία κάποιες ημέρες την εβδομάδα.Διαθέτει γραφειακό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων γραφείων που μετακινούνται εύκολα στο χώρο και ενώνονται σε διάφορους σχηματισμούς προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ομάδων εργασίας, ειδικά της πολυάριθμης ομάδας τεχνολογίας.

    Διαθέτει 22 αίθουσες συναντήσεων, 19 “τηλεφωνικούς θαλάμους” μελετημένους ειδικά για μικρότερες διαδικτυακές – και μη – συναντήσεις. Διαθέτει επίσης μια αίθουσα εκπαίδευσης, ενα αμφιθέατρο, ένα cinema και ένα playroom (με τοίχο αναρρίχησης, F1 Playstation, μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, air hockey, etc)

    Το Kaizen Campus, δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις βασικές αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού προκειμένου να πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο WELL, το οποίο επικεντρώνεται στις συνθήκες για την προώθηση της ευεξίας και της υγείας του ανθρώπου στο κτιριακό περιβάλλον.

    Είναι επίσης ένα από τα λίγα κτίρια στην Αθήνα που αναμένεται να πιστοποιηθούν με LEED® GOLD (Leadership in Energy and Environmental Design), το παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης αειφόρων κτιρίων.



    ΣΧΟΛΙΑ