• Business

    Κάιλι Τζένερ: Πλουσιότερη κατά 600 εκατ. δολάρια, σε ποιον πούλησε το 51% της Kylie Cosmetics

    • NewsRoom


    Αφότου ανακηρύχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, χάρη στην εταιρεία καλλυντικών η αξία της οποίας ανέρχεται πλέον στα 900 εκατομμύρια δολάρια, η Κάιλι Τζένερ αποφάσισε τώρα να πουλήσει το 51% της Kylie Cosmetics έναντι του υπέρογκου ποσού των 600 εκατ. δολαρίων.

    Η Coty Inc είναι η εταιρεία που αγόρασε το μεγάλο ποσοστό από την δημοφιλής και επιτυχημένη φίρμα καλλυντικών της Κάιλι Τζένερ. Η Coty Inc είναι μία από τις μεγαλύτερες beauty εταιρίες που έχει κάτω από την ομπρέλα της πολλά δημοφιλή brands, όπως τα Bourjois, Max Factor, CoverGirl, Rimmel London, Marc Jacobs, Gucci και την Miu Miu.

    Η Τζένερ ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, γράφοντας στους 29 εκατομμύρια ακόλουθους της: «Ανυπομονώ για όλα τα υπέροχα πράγματα που θα έρθουν για τα Kylie Skin και Kylie Cosmetics. Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την Coty Inc. για να συνεχίσω να επεκτείνω διεθνώς τα brand μου. Αυτό είναι μόνο η αρχή».

    Με την αγορά «μαμούθ» της Coty Inc, η συνολική αξία της εταιρείας Kylie Cosmetics πια ανέρχεται στα 1,2 δισ. δολάρια εκτοξεύοντας την στα ύψη. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει το 2020, με την Coty να είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της Kylie Cosmetics και τη διανομή των προϊόντων σε νέες αγορές, με έμφαση στις διεθνείς συμφωνίες.

    Το μέλλον της εταιρείας είναι γεμάτο με νέα λανσαρίσματα για skincare προϊόντα, αρώματα και βερνίκια νυχιών. Στόχος της Coty είναι τα καλλυντικά Kylie Cosmetics να βρεθούν σε νέα σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους μπορεί να βρεθεί και η Ελλάδα.

    Και όλα αυτά ξεκίνησαν από μια ανασφάλεια ενός κοριτσιού για τα χείλη της που τελικά…έγινε η δύναμη της.



    ΣΧΟΛΙΑ