ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δήλωση του Προέδρου του Συμβουλίου (Board Chairman) της Φυλής Mohegan, James Gessner Jr.
Ο James Gessner Jr., Πρόεδρος του Συμβουλίου της Φυλής Mohegan έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Mohegan Gaming & Entertainment (MGE) διατηρεί τη δέσμευσή της για το Inspire Athens, τη ναυαρχίδα του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας στην Ευρώπη, και θα εξακολουθήσει να στηρίζει το έργο ανάπτυξης όπως προβλέπεται από το στρατηγικό της σχέδιο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της MGE θα διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση της νέας ηγεσίας και την απρόσκοπτη εφαρμογή του εταιρικού σχεδίου σε συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία και τους συνεταίρους της MGE».
Mohegan: Aποχωρεί ο Mario Kontomerkos – Ποιος αναλαμβάνει νέος CEO
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το κόμμα Κάρυ και οι Ρώσοι, γιατί έχει νεύρα ο θυμωμένος Νίκος, οι φθινοπωρινές κάλπες, μομφή vs Final Four και το πίσω – μπρος του Ερντογάν
- Η Δημοκρατία δεν περίμενε την Μαρία Καρυστιανού
- Fear of the (Red) Dark! Στο… κατακόκκινο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός με στόχο την πρόκριση και το 4ο τρόπαιο στην EuroLeague
- Καρυστιανού: Πρεμιέρα με άδεια πλατεία, Κατερίνα Μουτσάτου, Μίκη Θεοδωράκη, Μπιθικώτση και… Κοργιαλά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.