ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βρούτσης: Έρχεται συνάντηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προσωρινή μετεγκατάσταση της ομάδας στο «Καυτανζόγλειο»
Ο Ιβάν Σαββίδης, λίγες ώρες μετά τη νίκη-θρίλερ στη Λειβαδιά, όπως ήταν προγραμματισμένο, μίλησε την Δευτέρα σε όλο το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ήταν μια πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα των «ασπρόμαυρων» σε πολύ ωραίο κλίμα, το προσωπικό είχε την ευκαιρία να ακούσει τον πρόεδρο και να γίνει κι ένας διάλογος, αφού ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να ακούσει και τις απόψεις των υπαλλήλων της ομάδας…
Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια εταιρία όπως όλες οι άλλες «… αλλά είναι ένας οργανισμός, που όσοι τον υπηρετούν πρέπει να κουβαλούν το dna του, για να μπορούν να είναι αποτελεσματικοί».
Τόνισε επίσης πως το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ κι αυτό που τον οδηγεί ιστορικά στην επίτευξη των στόχων είναι η ενότητα κι αυτή πρέπει να υπάρχει στον απόλυτο βαθμό, ειδικά φέτος, που είμαστε στη χρονιά των 100 χρόνων τονίζοντας με νόημα ότι «ενωμένοι θα υποδεχτούμε τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ».
Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου στάθηκε και στους μεγάλους στόχους του ΠΑΟΚ, που είναι η νέα Τούμπα και το αθλητικό κέντρο.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «… ξεκινά η διαδικασία ίδρυσης της εταιρίας ειδικού σκοπού για να υπογράψει το μνημόνιο για το νέο γήπεδο και ο στόχος είναι να τελειώσουμε με τις μελέτες και να ωριμάσει η νέα Τούμπα το συντομότερο δυνατό, ενώ αναμένουμε και την πρόοδο του αθλητικού κέντρου».
Επίσης, αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο στόχος είναι να φύγει η ομάδα από την παλιά Τούμπα ως πρωταθλήτρια. Έδειξε για άλλη μια φορά την πίστη του στην ομάδα, καθιστώντας σαφές ότι εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο στόχος είναι να πάει ο ΠΑΟΚ μακριά και στην Ευρώπη.
Διαβάστε επίσης:
Ολλανδία-Ουκρανία: Υπογραφή συμφωνίας για κοινή παραγωγή drones
Μυτιληναίος στο Road Show Λονδίνου: Γεωπολιτικοί κίνδυνοι και ευκαιρίες για τις παγκόσμιες αγορές
Ακρίτας: Προαιρετική δημόσια πρόταση από την Κύκλος Συμμετοχών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζαννετάκης (Motor Oil): Πετυχημένη η πορεία μας χάρη στο ισορροπημένο σχέδιο
- Ζελένσκι: Η Ρωσία δεν πρέπει να ανταμειφθεί για την εισβολή της στην Ουκρανία
- Συνάντηση Πιερρακάκη με τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας Gabriel Makhlouf
- Αγρότες: Ενισχύουν το μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας – Στόχος να ξεπεράσουν τα 1.000 τρακτέρ