• Business

    ISOMAT: Στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις του 2023

    • NewsRoom


    Το τέλος του 2023 βρίσκει την ISOMAT με δύο νέες διακρίσεις που επικυρώνουν τη σταθερά ανοδική της πορεία και την ανάπτυξη που έρχεται μέσω των – κάθε χρόνο και πιο βελτιωμένων – οικονομικών της επιδόσεων, ενδυναμώνοντας τη συνολική της παρουσία στον κλάδο της βιομηχανίας και των κατασκευών, αλλά και την ετοιμότητά της να αντιμετωπίσει με ευελιξία νέες προκλήσεις.

    Η ISOMAT διακρίθηκε ως «Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας στη διοργάνωση «DIAMONDS of the Greek Economy» που διοργανώνει η εφημερίδα Ναυτεμπορική, κατοχυρώνοντας τη θέση της ανάμεσα σε κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις με αξιομνημόνευτα οικονομικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών.

    Το βραβείο παρέλαβε η Ιωάννα Τζιρίτη, Αντιπρόεδρος & Group Marketing Director της ISOMAT, σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

    Στο τιμητικό αυτό πλαίσιο, η ISOMAT διακρίθηκε και με τη συμμετοχή της, για πρώτη φορά, στην ελληνική λίστα «Top 100+» του περιοδικού Forbes, με τους «πρωταθλητές» της ελληνικής οικονομίας που κατάφεραν να σημειώσουν κύκλο εργασιών άνω των 100 εκ. € κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Η λίστα που δημοσιεύει κάθε χρόνο η ελληνική έκδοση του παγκοσμίου φήμης περιοδικού Forbes καταγράφει τόσο τις οικονομικές τάσεις όσο και την πορεία των επιχειρήσεων που παρουσιάζουν σημαντική ανάπτυξη, ενώ πλέον έχει καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο μέσο χαρτογράφησης της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

    Με τις δύο αυτές ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις να κλείνουν τη φετινή της χρονιά και εν αναμονή των οικονομικών αποτελεσμάτων που πρόκειται να δημοσιευθούν στις αρχές του νέου έτους, η ISOMAT μπαίνει δυναμικά στο 2024 έχοντας ήδη θέσει τον προγραμματισμό της αναφορικά με την ανάπτυξη νέων προϊόντων, τις επενδύσεις αναβάθμισης σε όλα τα επίπεδα και τον σαφή προσανατολισμό στη βιωσιμότητα, πάντα με γνώμονα τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα της.

    Διαβάστε επίσης:
    Shell: Πενταετές deal με το Κατάρ για προμήθεια πετρελαίου

    Έργα επιχειρηματικότητας, βελτίωσης της οδικής ασφάλειας και ενίσχυσης ψηφιακών υποδομών από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

    Βορίδης: Τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου θα έχει ψηφισθεί το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια



    ΣΧΟΛΙΑ