ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, στο Πεκίνο, υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή, η νέα Διμερής Αεροπορική Συμφωνία (ΔΑΣ) Ελλάδας-Κίνας.
Η νέα ΔΑΣ, πλήρως συμβατή με το ενωσιακό δίκαιο και την Οριζόντια Συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Κίνας, προβλέπει τη δυνατότητα πολλαπλού διορισμού αεροπορικών εταιρειών από κάθε πλευρά.
Η νέα Αεροπορική Συμφωνία θα αντικαταστήσει την ισχύουσα του 1973, θα εκσυγχρονίσει το θεσμικό αεροπορικό πλαίσιο και θα ενισχύσει τη μεταφορά επιβατών και αγαθών μεταξύ των δύο χωρών.
Διαβάστε επίσης:
Στο 10% η ανεργία τον Σεπτέμβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Πυρά στους Δημοκρατικούς στα εγκαίνια της Reflecting Pool πριν από τις κάλπες
- Καμερούν: Τέσσερις νεκροί και 16 εγκαυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο χάλυβα
- Μητσοτάκης: «Οι εκλογές δεν θα γίνουν… 2 Μαΐου» – Σχέδιο επαναπροσέγγισης των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων
- Ανδρουλάκης: Πυρά στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική – Πρόταση για «Νέο Ελσίνκι»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.