Tην ίδρυση της «Intracom Real Estate Investment» με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου και μετόχους της INTRACOM OPERATIONS (θυγατρική της Intracom) και την GREEN HYDEPARK INVESTMENT, του εφοπλιστή Γιώργου Μουνδρέα, ανακοίνωσε η Intracom.

Η νέα εταιρεία θα επενδύσει στον τομέα του real estate.

1

Η ανακοίνωσή της εταιρείας: 

Η «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ»  ανακοινώνει την ίδρυση της “INTRACOM REAL ESTATE INVESTMENT LTD” με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου.

Ιδρυτές – μέτοχοι της νέας εταιρείας είναι :

– κατά ποσοστό 50%, η εδρεύουσα στην Κύπρο «INTRACOM OPERATIONS LIMITED», θυγατρική εταιρεία κατά ποσοστό 100% της «INTRACOM HOLDINGS INTERNATIONAL LIMITED», η οποία είναι 100% θυγατρική της INTRACOM HOLDINGS, και

– κατά ποσοστό 50%, η επίσης εδρεύουσα στη Κύπρο «GREEN HYDEPARK INVESTMENT LIMITED», εταιρεία ελεγχόμενη κατά ποσοστό 100% από τον κ. Γ. Μουνδρέα.

Η “INTRACOM REAL ESTATE INVESTMENT LTD” θα επενδύσει στον τομέα του Real Estate.