ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Intracom Defense (IDE) επεκτείνει τη συνεργασία της με τη γερμανική εταιρεία Diehl Defence, με την ανάληψη νέων εργασιών που αφορούν στην παραγωγή κρίσιμων ηλεκτρονικών υποσυστημάτων της οικογένειας πυραύλων αέρος-αέρος και επιφανείας-αέρος IRIS-T, καθώς και στον σχεδιασμό και παραγωγή σταθμών για την επίγεια υποστήριξή τους.
Τα καινοτόμα ηλεκτρονικά συστήματα που σχεδιάζει και παράγει η IDE για πυραυλική και αεροπορική χρήση, παρέχουν απόλυτη αξιοπιστία σε ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον λειτουργίας η οποία, μεταξύ άλλων, προέρχεται από:
Την τεχνολογία και εμπειρία διεθνούς επιπέδου της IDE στον τομέα αμυντικών συστημάτων ασύρματης επικοινωνίας, με χρήση υψηλού ρυθμού μετάδοσης δεδομένων που διακρίνονται για την ανθεκτικότητα της επικοινωνιακής ζεύξης, την ασφαλή μετάδοση της πληροφορίας, αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση ενδεχομένων παρεμβολών.
Τις εξειδικευμένες και προηγμένες δυνατότητες σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής που διαθέτει η IDE σε προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα υψηλών ταχυτήτων, καθώς και σε αντίστοιχες ηλεκτρομηχανολογικές μονάδες, που επιτρέπουν την ανάπτυξη εφαρμογών με ιδιαίτερα απαιτητικούς όρους, τόσο ως προς το μέγεθος, το βάρος και την ισχύ, αλλά και ως προς την ανταγωνιστικότητα του κόστους (SWaP-C).
Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως πρόσφατα η IDE ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες δοκιμές πιστοποίησης του ανασχεδιασμένου και σύγχρονου εξοπλισμού ελέγχων πεδίου (Field Test Equipment – FTE) των πυραύλων, που εξαλείφει όλα τα υφιστάμενα θέματα τεχνολογικής απαξίωσης. Η νέα σχεδίαση, προσφέρει μια βελτιστοποιημένη λύση μειωμένου κόστους (με νέες ηλεκτρονικές μονάδες) και αυξημένης αξιοπιστίας.
O κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, δήλωσε: «Η επέκταση της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας με την Diehl Defence στην οικογένεια πυραύλων IRIS-T πιστοποιεί όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα και το προηγμένο τεχνολογικό επίπεδο της εταιρείας, αλλά επιβεβαιώνει και την πολύτιμη τεχνική και εφοδιαστική υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία μας προς τους βιομηχανικούς της εταίρους και πελάτες, καθώς και προς τις Ελληνικές και διεθνείς Ένοπλες Δυνάμεις».
Διαβάστε επίσης
Βoeing και Intracom Defense επεκτείνουν τη συνεργασία τους για την αναβάθμιση των αεροσκαφών AWACS
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Diana Shipping αντεπιτίθεται: Η προσφορά για την Genco ύψους 23,50 δολαρίων/μετοχή αντιπροσωπεύει premium 31%
- Alpha Bank: Στα €182 εκατ. τα κέρδη μετά φόρων το α’ τρίμηνο του 2026
- Techohull: Ανεβαίνουν οι μπίζνες του Βλάσση Γεωργάτου στα σκάφη
- Enaon EDA: Kαμία διαρροή φυσικού αερίου στο δίκτυο της Αττικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.