• Business

    Intercontinental: Μνημόνιο συναντίληψης με την Glaxo για την απόκτηση ακινήτου

    Intercontinental

    Intercontinental


    H Intercontinental International ανακοινώνει την υπογραφή μνημονίου συναντίληψης για αγορά ακινήτου από την Glaxosmithkline επί της λεωφόρου Κηφισίας και την επαναμίσθωση μέρους του στην προηγούμενη ιδιοκτήτρια, έναντι ποσού 12,05 εκατ. ευρώ

    Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία ενημερώνει για τα εξής:

    «Η Intercontinental International, σε συνέχεια συμμετοχής της σε κλειστή ιδιωτική διαγωνιστική διαδικασία όσον αφορά στην απόκτηση της κυριότητας ακινήτου, (κτηρίου γραφείων, ανωδομής 3.180,32 τμ) επί της λεωφόρου Κηφισίας 266 στο Χαλάνδρι και την επαναμίσθωση μέρους αυτού στον τωρινό ιδιοκτήτη, την GLAXOSMITHKLINE, ενημερώνει τους Μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι κατόπιν διαπραγματεύσεων με το νυν ιδιοκτήτη όσον αφορά στους επιμέρους όρους της Συναλλαγής, υπέγραψε μνημόνιο συναντίληψης σχετικά με το πλαίσιο και τον άμεσο χρονισμό της ολοκλήρωσης της Συναλλαγής με συνολικό τίμημα 12.050.000,00 Ευρώ.

    Η ICI είναι ικανοποιημένη με την πορεία των διαπραγματεύσεων και ενδιαφέρεται να προχωρήσει άμεσα στην εκτέλεση των συμβάσεων που σχετίζονται με την εν λόγω συναλλαγή. Η εταιρεία θα ενημερώσει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωσή της, για τη σκοπούμενη ευόδωση της Συναλλαγής».

    Διαβάστε ακόμη:

    LIDL Ελλάς: Προχωρά σε αυξήσεις μισθών 3,5% συνολικού ύψους €1,8 εκατ.

    ELVALHALCOR: Τι σημαίνει η απόφαση για μηδενικούς δασμούς στις ΗΠΑ

    Η Τράπεζα Πειραιώς η μόνη ελληνική επιχείρηση στην κορυφαία βαθμίδα αξιολόγησης του διεθνούς Οργανισμού CDP

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ