• Business

    Interamerican: Νέες διοικητικές αλλαγές στον Όμιλο

    Πάνος Κούβαλης- Linda Nieuwenhuizen

    Πάνος Κούβαλης- Linda Nieuwenhuizen


    Δύο νέες διοικητικές αλλαγές έλαβαν χώρα στην Interamerican από την 1η Ιουνίου 2023 στους τομείς των ασφαλιστικών εργασιών και της διοίκησης του χαρτοφυλακίου των πελατών του Ομίλου.

    Συγκεκριμένα, ο Πάνος Κούβαλης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών και διαδέχεται τον Vincent Teekens ο οποίος, μετά από πέντε χρόνια, ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εργασιών.

    Ο κ. Κούβαλης, στην πολυετή πορεία του στην Interamerican κατείχε θέσεις ευθύνης στους τομείς του Αναλογιστικού και Underwriting.

    Το 2017 ανέλαβε επικεφαλής της Anytime, του direct brand της Interamerican ενώ το 2019, στη νέα οργανωτική δομή του ομίλου, είχε την ευθύνη του Mobility and Convenience Tribe Leader.

    H Linda Nieuwenhuizen αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας Customer Value & Experience και εντάσσεται, ως μέλος, στην Εκτελεστική Επιτροπή της Εταιρίας. Οι περιοχές ευθύνης της θα περιλαμβάνουν το Marketing και το Data Analytics Team (DAT).

    Η Linda είναι ένα στέλεχος με εκτενή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στην Achmea και ειδικότερα σε περιοχές σχετικές με την ανάπτυξη νέων εργασιών και την ευρύτερη αξιοποίηση του πελατολογίου μιας εταιρίας.

    Η Διοίκηση της Εταιρίας ευχαριστεί θερμά τον Vincent Teekens για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στον Οργανισμό και εύχεται καλή επιτυχία στους μετέπειτα επαγγελματικούς στόχους του, ενώ καλωσορίζει τον Πάνο Κούβαλη και τη Linda Nieuwenhuizen στη νέα διοικητική ομάδα του Ομίλου.

    Διαβάστε επίσης:

    Όμιλος Quest: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2022

    AEGEAN – Cyprus Airways: Ανακοίνωσαν συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού

    Κάλυμνος: Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών από Λιμενικό και Ναυτικό

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ