• Business

    Ικτίνος: Η NBG Securities ειδικός διαπραγματευτής των μετοχών της

    Ικτίνος

    Ευάγγελος Ν. Χαϊδάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ικτίνος Ελλάς Α.Ε.


    Την έγκριση της απόκτησης της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας Ικτίνος έλαβε το μέλος της ΕΧΑΕ, NBG Securities ΑΕΠΕΥ, από την Επιτροπή Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωσή της η Ικτίνος. Στόχος της NBG Securities ως ειδικού διαπραγματευτή είναι η ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών της εταιρείας. Ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης ορίστηκε η 24η Ιουνίου 2019.

    Η Εταιρεία έχει συνάψει με βάση και τα οριζόμενα στα άρθρα 1.3 και 2.4 του Κανονισμού του ΧΑ σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την NBG Securities ΑΕΠΕΥ με τους εξής βασικούς όρους:

    1. Η NBG Securities ΑΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ζεύγη εντολών ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εταιρεία θα καταβάλλει την συμφωνηθείσα αμοιβή στην NBG Securities ΑΕΠΕΥ.

    2. Η ως άνω σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας.



    ΣΧΟΛΙΑ