ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρία ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι προέβη στην εξαγορά του 99% της εταιρίας ΕΜ.ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. έναντι συνολικού τιμήματος 1.000.000 ευρώ.
Η εταιρία ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είχε για 13 χρόνια την αποκλειστική εκμετάλλευση των δύο λατομείων της ΕΜ.ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. συνολικής έκτασης 195 στρεμμάτων, στο δήμο Νέστου του νομού Καβάλας, τα οποία συνέβαλαν σημαντικά στον κύκλο εργασιών της, κατά 4 εκατ. και σε ποσοστό 13%. Η εταιρία ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. προχώρησε στην εξαγορά της ΕΜ.ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. για λειτουργικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς.
Η εταιρία ΕΜ.ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. διαθέτει τα μισθωτικά δικαιώματα επί δημόσιων λατομικών χώρων και έχει στην ιδιοκτησία της δύο λατομεία συνολικής έκτασης 195 στρεμμάτων. Επιπλέον, έχει υποβάλλει δύο αιτήσεις για την εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρων, συνολικής έκτασης 200 στρεμμάτων, στο δήμο Νέστου του νομού Καβάλας. Τα λατομεία αυτά αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την παραγωγική δυνατότητα της ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., με αύξηση κατά 13.000 τόνους στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Διαβάστε επίσης
Γήπεδο ΠΑΟ: Υπογράφεται σήμερα η σύμβαση καταστευής του γηπέδου
Παπαδόπουλος: Ολοκληρώνεται το θεσμικό πλαίσιο για τη συντήρηση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βενετία: Εξετάζει να αυξήσει το τέλος εισόδου για τους τουρίστες στα 30 ευρώ
- Τουρκία: Σχέδιο για «δεξαμενή» assets μετά την κρίση στα funds των 18 δισ. δολαρίων
- ΤτΕ: Προσοχή σε fake δημοσιεύματα και διαφημίσεις με χρήση του ονόματος του Γιάννη Στουρνάρα
- S&P: Η τεχνητή νοημοσύνη θα επηρεάζει όλο και περισσότερο τις πιστοληπτικές αξιολογήσεις των τραπεζών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.