ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα 3 δισ. ευρώ άγγιξαν τα λειτουργικά κέρδη της IKEA Group (σ.σ. ιδιοκτήτρια των περισσότερων ομώνυμων καταστημάτων) για τη χρήση μέχρι τον περασμένο Αύγουστο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Οι αγοραπωλησίες και τα κέρδη της IKEA
Στο περασμένο έτος, στη διάρκεια του οποίου η εταιρεία πούλησε τις θυγατρικές παραγωγής προϊόντων, και τις θυγατρικές της παραγωγικής και εφοδιαστικής αλυσίδας στην ιδιοκτήτρια του brand InterIKEA, τα λειτουργικά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 4,5 δισ. ευρώ.
«Η μείωση των λειτουργικών κερδών αποδίδεται κυρίως στην απώλεια των κερδών από εταιρείες που πουλήθηκαν στη συναλλαγή, καθώς και από την αύξηση του κόστους στην IKEA Retail για την υποστήριξη της ανάπτυξης και επέκτασης», αναφέρει η εταιρεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Lloyd’s Awards: Οι καλύτεροι της ελληνικής ναυτιλίας – Προσωπικότητα της χρονιάς ο Β. Μαρινάκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η. Γκότσης: Δεύτερο suezmax για την Eurotankers μέσα σε πέντε μήνες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε ο ιδρυτής της «Atlas Maritime Ltd», Σπύρος Πατίτσας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα της Αγγλίας (BoE): Οδεύει προς αύξηση των επιτοκίων για πρώτη φορά από το 2023
- Καλαφάτης: «Η Έρευνα και η Καινοτομία συνιστούν πυλώνα Εθνικής Ισχύος και αιχμή ενός Νέου Πατριωτισμού»
- Cosmos Business Systems: Αναλαμβάνει την υλοποίηση της νέας Ερευνητικής Υποδομής HPC και AI για το ITE
- Αναρτήθηκαν τα νέα τέλη κυκλοφορίας – Οι προθεσμίες και τα πρόστιμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.