• Business

    Υγιέστατος ο Στέλιος Σκλαβενίτης μέχρι την Τετάρτη – Τι συνέβη μετά

    • NewsRoom


    Ο θάνατος του Στέλιου Σκλαβεντίτη, το πρωί της Κυριακής 1ης Απριλίου, αιφνιδίασε τους πάντες… Και αυτό, γιατί ο 52χρονος Στέλιος Σκλαβενίτης δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα η είδηση του θανάτου του να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη.

    Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης υπέφερε από γρίπη τύπου Β, κάτι που τον οδήγησε αρχικά, την περασμένη Τρίτη, στο νοσοκομείο «Υγεία» για την απαραίτητη παρακολούθηση. Η κατάστασή του φαινόταν να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρή, μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε. Μάλιστα, την Τετάρτη, οι γιατροί του έδωσαν την άδεια να επιστρέψει σπίτι του.

    Ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαίο να οδηγηθεί επειγόντως πίσω στο «Υγεία» και, λίγες ώρες αργότερα, οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν στην Εντατική καθώς η κατάστασή του ήταν πλέον κρίσιμη. Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε, ο οργανισμός του δεν κατάφερε να αντιδράσει όπως περίμεναν και έτσι άφησε το πρωί της Κυριακής την τελευταία του πνοή.

    Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν  “ο Στέλιος Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

    Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β.

    Παρά τη φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας”.

    Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκλαβενίτης: Η οικογένεια που έχει το εμπόριο στο αίμα της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης



    ΣΧΟΛΙΑ