ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Talk of the town η λίστα mononews100, τι είπαν ΚΜ και Όλγα, ποιοι αγοράζουν Βιοχάλκο, Cener, Aegean, το ράλι σε Eurobank – Alpha, το δίλημμα του Μυλωνά, οι περίεργες προμήθειες του Δ. Αθηναίων, τα ψώνια Λαιμού, Μαρτίνου, Ιγγλέση, Τσάκου, τα μηνύματα της Κίμπερλι σε υπουργό, και η άγνοια της κόκκινης Άννας
Η εταιρεία «IDEAL HOLDINGS A.E.» ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης που υπέβαλε την 1/7/2022 για την απόκτηση του 100% των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας «ΒΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.», και σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε στις 9/9/2022 από την ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τον Σύμβουλο της Εταιρείας για τη Δημόσια Πρόταση, οι Δηλώσεις Αποδοχής που έχουν υποβληθεί μέχρι την εν λόγω ημερομηνία υπερβαίνουν το ποσοστό του 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της «BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.».
Σημειώνεται ότι η Εταιρεία έχει ορίσει ως προϋπόθεση ισχύος της Δημόσιας Πρότασης, την επίτευξη ποσοστού αποδοχής τουλάχιστον 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της «BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.», επομένως η συγκεκριμένη προϋπόθεση έχει πλέον ικανοποιηθεί. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τους όρους του Πληροφοριακού Δελτίου, η Δημόσια Πρόταση υπόκειται στις ακόλουθες αιρέσεις: α) την έκδοση των νέων μετοχών της Εταιρείας δυνάμει της ΑΜΚ και β) την έγκριση εισαγωγής τους στο Χ.Α.
Υπενθυμίζεται ότι, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή Δηλώσεων Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης από τους μετόχους της «ΒΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.», είναι η 19η Σεπτεμβρίου 2022. Διευκρινίζεται ότι τα παραπάνω δεν αποσκοπούν να αποτελέσουν και δεν αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμβουλή, προτροπή ή σύσταση για την αποδοχή ή μη της Δημόσιας Πρότασης.
Διαβάστε επίσης
ΓΕ Δημητρίου: Κάτω από 3% το ποσοστό του Γεώργιου Δημητρίου
Τα χρονοδιαγράμματα για την ανάπλαση της ΔΕΘ, τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Καβάλας
Μείωση κατανάλωσης και έκτακτη εισφορά από τα υπερκέρδη θα προτείνει η Κομισιόν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φυσικό αέριο: Μηνιαίο άλμα κοντά στο 38% στην Ευρώπη – Υψηλό 2ετίας
- Δένδιας: «Δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά τη “διαρκή” NAVTEX από την Τουρκία»
- Χρηματιστήριο: Η Alpha βγάζει νέα αντίδραση, νευρικότητα στο ταμπλό
- Παπαθανάσης: Νέες δράσεις εκσυγχρονισμού ΑΕΙ μέσω ΕΣΠΑ – €520.000 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.