• Business

    Ideal: Πάνω από 70% η αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης για Byte

    • NewsRoom


    Η εταιρεία «IDEAL HOLDINGS A.E.» ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης που υπέβαλε την 1/7/2022 για την απόκτηση του 100% των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας «ΒΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.», και σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε στις 9/9/2022 από την ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τον Σύμβουλο της Εταιρείας για τη Δημόσια Πρόταση, οι Δηλώσεις Αποδοχής που έχουν υποβληθεί μέχρι την εν λόγω ημερομηνία υπερβαίνουν το ποσοστό του 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της «BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.».

    Σημειώνεται ότι η Εταιρεία έχει ορίσει ως προϋπόθεση ισχύος της Δημόσιας Πρότασης, την επίτευξη ποσοστού αποδοχής τουλάχιστον 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της «BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.», επομένως η συγκεκριμένη προϋπόθεση έχει πλέον ικανοποιηθεί. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τους όρους του Πληροφοριακού Δελτίου, η Δημόσια Πρόταση υπόκειται στις ακόλουθες αιρέσεις: α) την έκδοση των νέων μετοχών της Εταιρείας δυνάμει της ΑΜΚ και β) την έγκριση εισαγωγής τους στο Χ.Α.

    Υπενθυμίζεται ότι, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή Δηλώσεων Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης από τους μετόχους της «ΒΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.», είναι η 19η Σεπτεμβρίου 2022. Διευκρινίζεται ότι τα παραπάνω δεν αποσκοπούν να αποτελέσουν και δεν αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμβουλή, προτροπή ή σύσταση για την αποδοχή ή μη της Δημόσιας Πρότασης.

    Διαβάστε επίσης

    ΓΕ Δημητρίου: Κάτω από 3% το ποσοστό του Γεώργιου Δημητρίου

    Τα χρονοδιαγράμματα για την ανάπλαση της ΔΕΘ, τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Καβάλας

    Μείωση κατανάλωσης και έκτακτη εισφορά από τα υπερκέρδη θα προτείνει η Κομισιόν



    ΣΧΟΛΙΑ