• Business

    ΓΕ Δημητρίου: Κάτω από 3% το ποσοστό του Γεώργιου Δημητρίου

    • NewsRoom
    Ο Γεώργιος Δημητρίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Γ.Ε. Δημητρίου

    Ο Γεώργιος Δημητρίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Γ.Ε. Δημητρίου


    Η Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε. γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Γεώργιο Δημητρίου, ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ο κ. Γεώργιος Δημητρίου κατέχει στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 40,03% κατήλθε σε ποσοστό 0,32% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

    Αντίστοιχα, Η Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Σπυρίδων Τασόγλου, ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ο κ. Σπυρίδων Τασόγλου κατέχει στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 4,34% κατήλθε σε ποσοστό 0,03% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

    Παράλληλα, η εταιρεία γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Μίλτο Ντερ Κρικοριάν, ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ο κ. Μίλτος Ντερ Κρικοριάν κατέχει στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 5,02% κατήλθε σε ποσοστό 0,04% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

    Επιπλέον, η εταιρεία γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Ανδρέα Δάφνη, ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ο κ. Ανδρέας Δάφνης κατέχει στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 3,17% κατήλθε σε ποσοστό 0,03% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

    Αντίστοιχα, η Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από την εταιρεία Blake Worldwide S.A., ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που η εταιρεία Blake Worldwide S.A. κατέχει στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 13,20% κατήλθε σε ποσοστό 0,10% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

    Η Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε. γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Κωνσταντίνο Βελάνη, ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει έμμεσα ο κ. Κωνσταντίνος Βελάνης, μέσω της εταιρείας Blake Worldwide S.A., στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 13,20% κατήλθε σε ποσοστό 0,10% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπερταμείο: Προχωρά η αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων – Το χρονοδιάγραμμα για Εγνατία Οδό



    ΣΧΟΛΙΑ