• Business

    ΙΑΣΩ: Έχουμε δεχθεί μη δεσμευτική πρόταση από fund του εξωτερικού

    • NewsRoom
    ΙΑΣΩ

    ΙΑΣΩ


    Μη δεσμευτική πρόταση από fund του εξωτερικού έχει δεχθεί το ΙΑΣΩ, η οποία τελεί όμως υπό σειρά αιρέσεων με βασικότερη τη διενέργεια νομικού και οικονομικού ελέγχου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.  Η εισηγμένη εταιρεία είναι πολυμετοχική με ποσοστά διάσπαρτα, μεταξύ και των γιατρών του.

    Τη Δευτέρα εκποιήθηκε πακέτο περίπου 490 χιλ. μετοχών, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε σε περίπου 30 επενδυτές.

    Η μετοχή του Ιασώ παρουσίασε χθες έντονη κινητικότητα με υψηλό 27,92% ενώ έκλεισε τελικά με άνοδο 13,59%.

    Η ανακοίνωση του Ιασώ:

    Αναφορικά με τα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, τα οποία αναφέρονται σε Δημόσια Πρόταση από αμερικανικό fund προς τους μετόχους της εταιρίας ΙΑΣΩ Α.Ε. (εφεξής η Εταιρία), και σε συνέχεια σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Εταιρία ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

    Αρχικά η Εταιρία διευκρινίζει ότι δεν έχει υποβληθεί δημόσια πρόταση για την εξαγορά των μετοχών της.

    Η Εταιρία έχει δεχθεί μη δεσμευτική πρόταση από fund του εξωτερικού, η οποία τελεί υπό σειρά αιρέσεων και υπό την προϋπόθεση ότι θα προηγηθεί νομικός και οικονομικός έλεγχος.

    Διευκρινίζεται ότι η πρόταση αυτή δύναται να αποσυρθεί κατά τη διακριτική ευχέρεια του fund και δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι θα μετουσιωθεί σε δεσμευτική προσφορά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιασώ: Αύξηση 93,42% στα κέρδη μετά την πώληση της Ιασώ General

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φήμες για Δημόσια Πρόταση στο Ιασώ

     



    ΣΧΟΛΙΑ