• Business

    Η VNK Capital νέος στρατηγικός μέτοχος της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

    • NewsRoom


    Με την αγορά του ποσοστού 36% του μετοχικού κεφαλαίου της «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΕ», η «VNK Capital» αποτελεί το νέο στρατηγικό της σύμμαχο, όπως προκύπτει από κοινή ανακοίνωση των εταιρειών.

    Για να ολοκληρωθεί και τυπικά η νέα συμφωνία, θα πρέπει να περάσει και από την έγκριση των αρμόδιων ρυθμιστικών αρχών.

    Με αυτή τη νέα συμμαχία, η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΕ επιδιώκει την περαιτέρω ανάπτυξη της εξαγωγικής της δραστηριότητας, που ήδη βρίσκονται σε ένα επιτυχημένο επίπεδο, αντιπροσωπεύοντας το 80% των εσόδων της εταιρείας.

    Φιλοσοφία της επενδυτικής ιδιωτικής εταιρείας VNK Capital είναι οι επενδύσεις σε ελληνικές, αλλά και διεθνείς εταιρείες, που κυριαρχούν στο χώρο, όπου δραστηριοποιούνται. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες στρατηγικές και έξυπνα χρηματοδοτικά σχήματα, στοχεύει στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας, στις εταιρείες που επενδύει, μέσω της ανάπτυξής τους, τόσο εντός της ελληνικής επικράτειας, αλλά κυριότερα στις διεθνείς αγορές.

    Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των συσκευασμένων τροφίμων, περισσότερα από 60 χρόνια. Αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση, σε ότι αφορά στις εξαγωγές έτοιμων γευμάτων, ενώ ταυτόχρονα κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή ντολμά παγκοσμίως. Η εξαγωγική της δραστηριότητα απευθύνεται σε περισσότερα από 50 κράτη παγκοσμίως, με ηχηρή παρουσία στην Ευρώπη, τον Καναδά, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και τη Μέση Ανατολή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: XtraMile: Πήρε στα χέρια της το πολυπόθητο έργο της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφορικής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων. Οι κινήσεις της εβδομάδας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέτρος Σουρέτης: Τα οφέλη για την Intrakat από τη σύμπραξη με τον Δημήτρη Κούτρα



    ΣΧΟΛΙΑ