• Business

    Η «Πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις» της Klarna τώρα και στα φυσικά καταστήματα Public

    • NewsRoom

    Πιστό στη δέσμευσή του να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία στους πελάτες του, αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία που τους προσφέρει, το Public, το μεγαλύτερο εταιρικό οικοσύστημα στον χώρο του Omnichannel Retail σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώνει τις δυνάμεις του με την Klarna, λανσάροντας στην ελληνική αγορά την υπηρεσία «Public Buy Now, Pay Later» και εντός των φυσικών καταστημάτων του δικτύου του.

    Το Public ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του «Pay in 3» στην Ελλάδα από το καλοκαίρι του 2022, απελευθερώνοντας την υπηρεσία «Πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις» σε συνεργάτες λιανικής. Η ευέλικτη επιλογή πληρωμής δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους πληρώνοντας σε 3 άτοκες δόσεις μέσα σε δύο μήνες από τη στιγμή της αγοράς. Πλέον, η επέκταση της χρήσης της Klarna από το Public Group σε φυσικά καταστήματα θα προσφέρει στους πελάτες ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση όταν ψωνίζουν στα 54 καταστήματα του δικτύου Public σε όλη την Ελλάδα.

    Η πρωτοβουλία αυτή ήταν φυσικό απότοκο της επιτυχίας που έχει γνωρίσει η συγκεκριμένη υπηρεσία στην ελληνική αγορά και της μεγάλης ζήτησης για την online χρήση της «Pay in 3» δυνατότητας πληρωμής, η οποία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πάνω από 70.000 καταναλωτών.

    «Ως Public Group προσφέρουμε συνεχώς καινοτόμες λύσεις στους καταναλωτές, απελευθερώνοντας τις επιλογές τους και αναβαθμίζοντας την αγοραστική εμπειρία», τόνισε ο Νίκος Βαρβαδούκας, VP Omni, Brand & Customer του Public Group, σχολιάζοντας την επέκταση της υπηρεσίας.

    H λύση της Klarna για πληρωμή σε δόσεις και στο κατάστημα θα επιτρέψει στους πελάτες των Public να πληρώνουν μέσω smartphone, σαρώνοντας έναν κωδικό QR και παρέχοντάς τους έναν απρόσκοπτο και βολικό τρόπο πληρωμής “Public Now Pay Later” για τις e-commerce αγορές τους.

    Ο Ηλίας Πίτσαβος, Επικεφαλής της Klarna στην Ελλάδα, δήλωσε με τη σειρά του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ήδη πολύ επιτυχημένη συνεργασία μας με το Public Group διευρύνεται, και μπορούμε έτσι να προσφέρουμε μεγαλύτερη ευελιξία αγορών και ευκολίες πληρωμών, σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές και στα φυσικά καταστήματα Public».

    Αξίζει να αναφερθεί ότι ήδη από πέρσι τον Ιούλιο, η υπηρεσία «Πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις» (Pay in 3) αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλείς τρόπους πληρωμής, καθώς 1 στους 5 πελάτες που πραγματοποιούν αγορές στο public.gr επιλέγουν πληρωμή μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

    Πλέον, όλοι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγορές αξίας 35 έως 1.000€ σε 3 άτοκες δόσεις ακόμα και με τη χρεωστική τους και στα καταστήματα, εξοφλώντας τις 3 δόσεις, εντός δύο μηνών από την αγορά, χρησιμοποιώντας μόνο τη χρεωστική τους κάρτα σε οποιοδήποτε καταστήματα του δικτύου σε όλη τη χώρα.

    Διαβάστε επίσης:

    Public: Καινοτομεί με την υπηρεσία “Public Buy Now, Pay Later”

    Κορκίδης: Οφείλουμε να επενδύσουμε στην ναυτιλιακή καινοτομία

    Τεχνητή νοημοσύνη: Οι Ευρωπαίοι δικηγόροι επισημαίνουν τους κινδύνους – Τι ζητούν