• Business

    Brown Hotels: Σπύρος Ιωάννου και Αλέξανδρος Παπαγεωργίου στο δυναμικό της εταιρείας

    • NewsRoom
    Σπύρος Ιωάννου

    Σπύρος Ιωάννου


    Η Brown Hotels Collection ενισχύει το δυναμικό της με την προσθήκη του κ. Σπύρου Ιωάννου στη θέση του Country COO και του Αλέξανδρου Παπαγεωργίου στη θέση του Director of Finance.

    Με επαγγελματική πορεία στον τουριστικό κλάδο που διαρκεί περισσότερο από 25 χρόνια, ο κ. Σπύρος Ιωάννου έχει εδραιώσει μια εξαιρετική πορεία στον τομέα της φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχημένης συνεργασίας με μεγάλες διεθνείς αλυσίδες όπως Hilton, Marriott, Wyndham, Radisson και Accor.

    Αναφορικά με την νέα του θέση στα Brown Hotels, ο κ. Σπύρος Ιωάννου, δηλώνει:

    «Η Brown Hotels Collection έχει μία μοναδική προσέγγιση φιλοξενίας, και πιστεύω πολύ στην ανάπτυξη και διεύρυνση των ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας, όσο και των Resorts στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ανυπομονώ μέσω της εμπειρίας μου να συνεχίσω την επιτυχημένη πορεία της Brown Hotels στην Ελλάδα και τη μελλοντική ανάπτυξή της στη Θεσσαλονίκη και άλλους προορισμούς.»

    Με μία σημαντική πολυετή (15+ έτη) επαγγελματική πορεία σε τομείς οικονομικής διαχείρισης ο κ. Παπαγεωργίου διαθέτει ένα ισχυρό υπόβαθρο στη διαχείριση, στον προγραμματισμό και την επίβλεψη οικονομικών λειτουργικών διαδικασιών για μεγάλους ομίλους εταιρειών όπως ο Όμιλος ξενοδοχείων Mitsis, το ελεγκτικό γραφείο SOL s.a., Victory Media S.A καθώς και το ταξιδιωτικό γραφείο GrecoTour S.L.

    Στο Executive Team της Brown Hotels, παραμένουν οι κ. Διονύσης Μαράτος, HR Director, και η κα Δήμητρα Αρίδα, VP Sales & Marketing, που βρίσκονται από την ίδρυσή της στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα, ενώ την Ομάδα συμπληρώνουν ο κος Μιχάλης Μεταξάς, COO Resorts, και ο κ. Max Devoldere, Guest Experience Group Vice President.

    Διαβάστε επίσης:

    Ηλεκτρονικό μητρώο για όλα τα POS στην αγορά – Νέος οδηγός με 9 ερωτήσεις και απαντήσεις από την ΑΑΔΕ

    Νέες ταυτότητες: Έχουν κλειστεί 30.000 ραντεβού μέσω id.gov.gr

    Εθνική Ασφαλιστική: Βραδιά Βραβεύσεων Εταιρικού Δικτύου



    ΣΧΟΛΙΑ