• Business

    Η Motor Oil αποχαιρετά με συγκίνηση τον Γιώργο Αλεξανδρίδη

    • NewsRoom

    Γιώργος Αλεξανδρίδης


    Η Motor Oil με ανακοίνωσή της αποχαιρετά τον Γιώργο Π. Αλεξανδρίδη, ένα σημαντικό στέλεχος της εταιρείας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 93 ετών.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

    «Με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετάμε τον Γιώργο Π. Αλεξανδρίδη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil. Έναν άνθρωπο που υπήρξε πυλώνας δημιουργίας και ανάπτυξης της Motor Oil, πηγή έμπνευσης και συνοδοιπόρος της διαδρομής της Εταιρείας μας από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της.

    Ένα λαμπρό μυαλό, μια πηγαία ψυχή, ένα πνεύμα με μοναδική οξύνοια.

    Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Η οικογένεια της Motor Oil, καθεμία και καθένας από εμάς, θα τον θυμόμαστε με απεριόριστο σεβασμό.
    Παράκληση της οικογενείας όπως αντί στεφάνων δοθούν δωρεές στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο. Εις μνήμην η Motor Oil πραγματοποιεί δωρεά €100.000 στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «Ελπίδα».

    Ο Γιώργος Π. Αλεξανδρίδης γεννήθηκε το 1930. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. επί σειρά ετών και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας.

    Με καταγωγή από τη Σκιάθο, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, «ο διακεκριμένος οικονομολόγος, ήταν κορυφαίο στέλεχος της Μότορ Οιλ και της Τράπεζας Πειραιώς.

    Διατηρώντας ακατάλυτους δεσμούς αγάπης με το νησί του, τη Σκιάθο, ο κορυφαίος επιχειρηματίας και μέγας φιλάνθρωπος είχε πει: «Αισθάνομαι χαρά και ευχαριστώ τον Θεό μου, που με αξίωσε να προσφέρω στους συμπολίτες μου». Φύσει αισιόδοξος, εκτιμούσε ότι «η ανθρώπινη διανόηση, σκέψη και δημιουργία είναι ακατανίκητα όπλα για να υπερνικούμε κάθε εμπόδιο», ενώ δεν παρέλειπε να τονίσει ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι προέκταση του εαυτού του.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε ο Γιώργος Αλεξανδρίδης, στενός συνεργάτης του Βαρδή Βαρδινογιάννη



    ΣΧΟΛΙΑ