ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέθανε χθες Κυριακή σε ηλικία 93 χρονών, ο Γιώργος Αλεξανδρίδης, στέλεχος της Motor Oil και στενός συνεργάτης αρχικά του Νίκου Βαρδινογιάννη και στη συνέχεια του Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Ο Γ. Αλεξανδρίδης γεννήθηκε το 1930. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της Motor OilΜΟΗ +2,02% επί σειρά ετών.
Υπήρξε παράλληλα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας. Με καταγωγή από τη Σκιάθο, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, «ο διακεκριμένος οικονομολόγος, ήταν κορυφαίο στέλεχος της Μότορ Οιλ και της Τράπεζας Πειραιώς. Διατηρώντας ακατάλυτους δεσμούς αγάπης με το νησί του, τη Σκιάθο, ο κορυφαίος επιχειρηματίας και μέγας φιλάνθρωπος είχε πει: «Αισθάνομαι χαρά και ευχαριστώ τον Θεό μου, που με αξίωσε να προσφέρω στους συμπολίτες μου». Φύσει αισιόδοξος, εκτιμούσε ότι «η ανθρώπινη διανόηση, σκέψη και δημιουργία είναι ακατανίκητα όπλα για να υπερνικούμε κάθε εμπόδιο», ενώ δεν παραλείπει να τονίσει ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι προέκταση του εαυτού του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ομόλογα: Γιατί η Ελλάδα αντέχει την καταιγίδα των αγορών – Το στοίχημα του Χρηματιστηρίου Αθηνών
- Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε 2,5 εκατ. εργαζόμενους η κάλυψη – Ποιοι κλάδοι εντάσσονται από Οκτώβριο και Νοέμβριο
- Λίνα Μενδώνη: Επιτυχία για τη χώρα ο επαναπατρισμός των κειμηλίων από τη Βουλγαρία
- Από το WhatsApp στο ChatGPT: Πότε οι ιδιωτικές συνομιλίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας στο δικαστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.