ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί οι μετοχές δεν πάνε καλά, πώς Βρεττού και Εξάρχου έφτασαν στο big deal της HSBC, ο πλειστηριασμός ⚖️ του Π. Βαρδινογιάννη, ποιοι υπουργοί 🤷♂️ δεν είδαν τον Κινέζο, ο νέος πόλεμος Ιβάν – Τέλη, το cash του εφοπλιστή Παππά και όταν ο Λοβέρδος έβριζε 🎤🤬 τον ΚΜ (🍷🔥 ωραία ατμόσφαιρα)
Πέθανε χθες Κυριακή σε ηλικία 93 χρονών, ο Γιώργος Αλεξανδρίδης, στέλεχος της Motor Oil και στενός συνεργάτης αρχικά του Νίκου Βαρδινογιάννη και στη συνέχεια του Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Ο Γ. Αλεξανδρίδης γεννήθηκε το 1930. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της Motor OilΜΟΗ +2,02% επί σειρά ετών.
Υπήρξε παράλληλα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας. Με καταγωγή από τη Σκιάθο, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, «ο διακεκριμένος οικονομολόγος, ήταν κορυφαίο στέλεχος της Μότορ Οιλ και της Τράπεζας Πειραιώς. Διατηρώντας ακατάλυτους δεσμούς αγάπης με το νησί του, τη Σκιάθο, ο κορυφαίος επιχειρηματίας και μέγας φιλάνθρωπος είχε πει: «Αισθάνομαι χαρά και ευχαριστώ τον Θεό μου, που με αξίωσε να προσφέρω στους συμπολίτες μου». Φύσει αισιόδοξος, εκτιμούσε ότι «η ανθρώπινη διανόηση, σκέψη και δημιουργία είναι ακατανίκητα όπλα για να υπερνικούμε κάθε εμπόδιο», ενώ δεν παραλείπει να τονίσει ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι προέκταση του εαυτού του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμητρα Πέτσα: Η Ελληνίδα που έκανε το νερό ρούχο και κατέκτησε το Λονδίνο
- Collector’s alert: Η Veuve Clicquot ενώνει δυνάμεις με τον Simon Porte Jacquemus
- Η φιλοσοφία του Γουόρεν Μπάφετ: Καλύτερα να χάσεις μια ευκαιρία, παρά να πληρώσεις ακριβά
- Ταξί: Εμφύλιος στον κλάδο – Εντείνεται η κόντρα Λυμπερόπουλου με ΠΟΕΙΑΤΑ και Κυρανάκη – Πότε θα γίνει υποχρεωτική η ηλεκτροκίνηση
