• Business

    Η ΚΟΕ τίμησε τον Henry Holterman, νέο ιδιοκτήτη του Corfu Palace

    • NewsRoom
    Στη μέση ο Bastiaan Holterman, γιος του Henry Holterman

    Στη μέση ο Bastiaan Holterman, γιος του Henry Holterman


    Για τη συνεχή του προσφορά στον Υγρό Στίβο, τίμησε η ΚΟΕ τον Henry Holterman, επικεφαλής της Reggeborgh Invest (ELLAKTOR GROUP, CORFU PALACE HOTEL), και την οικογένειά του, κατά την έναρξη του Opening Gala του European Junior Open Water Championships, που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace Hotel.

    Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Bastiaan Holterman από τον Πρόεδρο της ΚΟΕ και Αντιπρόεδρο της European Aquatics, Κυριάκο Γιαννόπουλο.

    Στη συνέχεια ακολούθησε το επίσημο δείπνο όπου παρευρέθησαν επίσης, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της European Aquatics, Αντόνιο Σίλβα, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, Στέφανος Αυγουλέας, ο Ταμίας της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαντώνης, τα Μέλη του Δ.Σ. Νίκος Ξυλούρης, Ονούφριος-Σπυρίδων Παυλογιάννης, ο Τεχνικός Σύμβουλος Open Water της ΚΟΕ και υπεύθυνος της διοργάνωσης, Σπύρος Γιαννιώτης, το μέλος του «μπιρό» της European Aquatics, Πία Γιόχανσεν, ο Έρικ βαν Χέινινγκεν, μέλος της World Aquatics και της European Aquatics, η Δήμαρχος της πόλης, Μερόπη Υδραίου και ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης το 2016 στο Ρίο, Φέρι Βέερτμαν.

    Δείτε φωτογραφίες από την ξεχωριστή βραδιά:

    Διαβάστε επίσης:

    Prem Watsa, Karel Komarek, Emanuele Grimaldi, Henry Holterman: Γιατί επενδύουν στην Ελλάδα

    Η Μαριάννα Λάτση βραβεύτηκε με το Χρυσό Μετάλλιο Ζάππα (photos)

    Νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών ο Βασίλης Σπανούλης



    ΣΧΟΛΙΑ