• Business

    Η ISOMAT συμμετέχει για 10η συνεχή χρονιά στην Big 5 Dubai 2023

    • NewsRoom
    ISOMAT


    Η ISOMAT πρόκειται να συμμετάσχει για 10η συνεχή χρονιά στην έκθεση Big 5 Dubai 2023, τη μεγαλύτερη διοργάνωση της Μέσης Ανατολής για τον κατασκευαστικό κλάδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, στο World Trade Centre στο Ντουμπάι.

    Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT θα βρίσκονται εκεί και συγκεκριμένα στο Stand 7D321, Hall 7, παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένα συστήματα λύσεων, που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις των κατασκευών του σήμερα.

    Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης θα μπορούν να ενημερωθούν πλήρως και να γνωρίσουν από κοντά τα κορυφαίας ποιότητας πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα προηγμένα, ταχείας ωρίμανσης συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρία τόσο θερμού ψεκασμού όσο και ψυχρής εφαρμογής (πολυασπαρτικά) ISOMAT PUA, όπως επίσης και τα κρυσταλλικής δράσης στεγανωτικά προϊόντα για υπόγεια και δεξαμενές.

    Ακόμη, πρωταγωνιστικό ρόλο πρόκειται να έχει η ολοκληρωμένη σειρά πατητής τσιμεντοκονίας που αναδεικνύει την κομψότητα της minimal αρχιτεκτονικής, αλλά και η σειρά διακοσμητικών δαπέδων, η οποία περιλαμβάνει το δάπεδο με έγχρωμες ψηφίδες και φυσικό αποτέλεσμα, Stone Carpet, το vintage δάπεδο Terrazzo με όψη σύγχρονου μωσαϊκού και το εντυπωσιακό δάπεδο με νιφάδες, Flake Flooring.

    Από τη σειρά αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα συστήματα για πισίνες με όψη παραλίας, Sand Carpet και Pool Flake Coating, που εξασφαλίζουν αποτέλεσμα πολυτελούς αισθητικής.

    Με πάνω από 40 έτη δυναμικής παρουσίας στον χώρο, η Big 5 Global συγκεντρώνει σε κάθε της διοργάνωση κορυφαίους επαγγελματίες των κατασκευών, αναδεικνύοντας προτάσεις εταιρειών με ηγετική θέση στον κλάδο παγκοσμίως και ευνοώντας τις νέες συνεργασίες, τον διαμοιρασμό της γνώσης και της καινοτομίας, όπως επίσης και την εξωστρέφεια.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι σε διεθνές επίπεδο η Big 5 συγκεντρώνει πάνω από 68 χιλιάδες επισκέπτες και πάνω από 2.200 εκθέτες!

    Ωράριο λειτουργίας:

    Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου | 11:00 – 18:00

    Τρίτη 5 Δεκεμβρίου έως και Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου | 10:00 – 18:00

    Διαβάστε επίσης:

    ΤτΕ: Νέα αύξηση της «ψαλίδας» στα επιτόκια δανείων και καταθέσεων τον Οκτώβριο

    ΤΑΙΠΕΔ: 3 διαγωνισμοί 246 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας

    ΙΟΒΕ: Μικρή εξασθένιση του οικονομικού κλίματος Νοεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ