ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων) συμμετέχει στην 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) επικεντρωμένη στην επόμενη γενιά τακτικής κινητικότητας.
Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία βρίσκεται σε πορεία περαιτέρω ανάπτυξης, μέσω στοχευμένων επενδύσεων σε R&D, ενισχύσεων υψηλής εξειδίκευσης του ανθρώπινου δυναμικού της και στρατηγικών συνεργασιών.
Αναφορικά με τις στρατηγικές συνεργασίες, η ΕΛΒΟ ήδη έχει ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη Rheinmetall MAN Military Vehicles GmbH σχετικά με την παραγωγή στρατιωτικών φορτηγών RMMV στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας, ενώ στόχος της είναι να συνεχίσει και με άλλες συνεργασίες.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η ΕΛΒΟ, με την εμπειρία και τις δυνατότητές της σε τεχνολογίες και αναβαθμίσεις οχημάτων ειδικής χρήσης, ενδυναμωμένη από την ευρεία και διεθνή τεχνογνωσία του Ομίλου SK στην κατασκευή πολύπλοκων αμυντικών συστημάτων, εργάζεται για παραγωγή που να ανταποκρίνεται στις εθνικές ανάγκες, επεκτείνοντας παράλληλα τη διεθνή εμβέλεια και τις εξαγωγές της.
Διαβάστε επίσης:
Ryanair: Επίθεση στην Ελλάδα για το σύστημα εναέριας κυκλοφορίας – Ζητά παρέμβαση της Κομισιόν
Δύο τάνκερ έχουν πιάσει φωτιά στα Στενά του Ορμούζ – Δυο ναυτικοί νεκροί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ολο το παρασκήνιο του deal Πιερρακάκη με Ρόκος: Πώς η Ελλάδα κέρδισε έναν από τους ισχυρότερους traders του κόσμου
- Piaget Polo Minute Repeater: Ο χρόνος αποκτά φωνή
- Χρηματιστήριο: Οι έξι κρίσιμες συνεδριάσεις πριν από την αναβάθμιση
- Πώς θα μειωθεί κατά 30% το κόστος του ρεύματος – Ο οδικός χάρτης του ΥΠΕΝ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.