• Business

    Η Ελληνική Κοινωνική Επιχειρηματικότητα διακρίνεται στη Silicon Valley


    Το Sustainability Academy, η καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης του Κέντρου Αειφορίας (CSE) διακρίθηκε από το Silicon Valley Community Foundation, το μεγαλύτερο Ίδρυμα στις Ην.Πολιτείες και παγκοσμίως, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο πριν από λίγες ημέρες, παρουσία δεκάδων στελεχών της Silicon Valley.

    Η βράβευση αυτή αποδίδεται κάθε χρόνο σε ένα άτομο και μια εταιρεία που εκφράζει τις βέλτιστες πρακτικές στην Εταιρική Υπευθυνότητα, αναγνωρίζοντας τη θετική συμβολή και αφοσίωσή τους στις κοινότητες. Το Sustainability Academy είναι η πιο σημαντική παγκοσμίως διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, με όραμα την εκπαίδευση 100,000 επαγγελματιών, κοινωνικών επιχειρηματιών και αποφοίτων μέχρι το 2020!

    Το Sustainability Academy απαντά στην νέα παγκόσμια τάση όλων των σημαντικών επιχειρήσεων και οργανισμών και εκπαιδεύσουν τα στελέχη και τους εργαζόμενούς τους στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας τους να ενισχύσουν τη νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα σε φοιτητές.

    Με δυνατότητες ευέλικτης και ομαδικής εκπαίδευσης, το Sustainability Academy προσφέρει Πιστοποιημένα online εκπαιδευτικά προγράμματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της Εταιρικής Υπευθυνότητας.

    Ήδη το εμπιστεύονται σημαντικές Fortune 500 επιχειρήσεις και σημαντικοί οργανισμοί όπως για παράδειγμα οι Workday, η Coca-Cola, η Timberland, τα Ηνωμένα Έθνη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και οι Dames d’Escoffier κατακτούν τη Νέα Υόρκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ζωή Γιαβρή: Ποια είναι η νεαρή Ελληνίδα επιχειρηματίας που ετοιμάζεται να κατακτήσει την Ευρώπη



    ΣΧΟΛΙΑ