• Business

    Οι ελληνικές γεύσεις ταξιδεύουν στο εξωτερικό μέσω του eatgreek.at και του inel-exports.com

    • NewsRoom
    eatgreek


    Μια νέα μεγάλη πρωτοβουλία εξαγωγής ελληνικών προϊόντων σε 3 μεγάλες χώρες του εξωτερικού ξεκίνησε μέσω του eshop eatgreek.at (B2C) και μέσω του inel-exports.com (B2B) εν μέσω της πανδημίας το 2020.

    Οι τρεις αγορές που έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από 130 κωδικούς ελληνικών προϊόντων είναι η Γερμανία, η Ελβετία και η Αυστρία.

    Η επένδυση σε ελληνικά προϊόντα του Αυστριακού ιδιοκτήτη ξεκίνησε από την αγάπη του ιδίου προς την Ελλάδα. Η εκπληκτική ποικιλία πολλών ελληνικών προϊόντων και κρασιών, σε συνδυασμό με τη μοναδική ποιότητά τους, τον έκαναν να αγαπήσει τη χώρα μας ακόμα περισσότερο.

    «Έχοντας επισκεφτεί περισσότερες από 80 χώρες στην επαγγελματική μου καριέρα και έχοντας ζήσει σε 4 από αυτές, θεωρώ την Ελλάδα νικητή στην υψηλή γαστρονομία και στο καλό κρασί. Αυτό που χρειάζεται είναι να γνωρίσουμε στους καταναλωτές των χωρών του εξωτερικού το υψηλό επίπεδο και τον ιδιαίτερο πλούτο των ελληνικών προϊόντων, φέρνοντας την Ελλάδα στην κορυφή του γαστρονομικού ενδιαφέροντος», δηλώνει ο ίδιος.

    Ο στόχος και το μυστικό της επιτυχίας και των δυο εταιρειών είναι η διαρκής αναζήτηση παραγωγών με επαγγελματισμό που εστιάζουν στην υψηλή ποιότητα προϊόντων αλλά και η συσκευασία των προϊόντων, η οποία αναδεικνύει το αυτό καθεαυτό προϊόν και τον τοπικό του χαρακτήρα, ταξιδεύοντας την καλή και σύγχρονη πλευρά της Ελλάδας εκτός συνόρων.



    ΣΧΟΛΙΑ