Μια νέα μεγάλη πρωτοβουλία εξαγωγής ελληνικών προϊόντων σε 3 μεγάλες χώρες του εξωτερικού ξεκίνησε μέσω του eshop eatgreek.at (B2C) και μέσω του inel-exports.com (B2B) εν μέσω της πανδημίας το 2020.
Οι τρεις αγορές που έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από 130 κωδικούς ελληνικών προϊόντων είναι η Γερμανία, η Ελβετία και η Αυστρία.
Η επένδυση σε ελληνικά προϊόντα του Αυστριακού ιδιοκτήτη ξεκίνησε από την αγάπη του ιδίου προς την Ελλάδα. Η εκπληκτική ποικιλία πολλών ελληνικών προϊόντων και κρασιών, σε συνδυασμό με τη μοναδική ποιότητά τους, τον έκαναν να αγαπήσει τη χώρα μας ακόμα περισσότερο.
«Έχοντας επισκεφτεί περισσότερες από 80 χώρες στην επαγγελματική μου καριέρα και έχοντας ζήσει σε 4 από αυτές, θεωρώ την Ελλάδα νικητή στην υψηλή γαστρονομία και στο καλό κρασί. Αυτό που χρειάζεται είναι να γνωρίσουμε στους καταναλωτές των χωρών του εξωτερικού το υψηλό επίπεδο και τον ιδιαίτερο πλούτο των ελληνικών προϊόντων, φέρνοντας την Ελλάδα στην κορυφή του γαστρονομικού ενδιαφέροντος», δηλώνει ο ίδιος.
Ο στόχος και το μυστικό της επιτυχίας και των δυο εταιρειών είναι η διαρκής αναζήτηση παραγωγών με επαγγελματισμό που εστιάζουν στην υψηλή ποιότητα προϊόντων αλλά και η συσκευασία των προϊόντων, η οποία αναδεικνύει το αυτό καθεαυτό προϊόν και τον τοπικό του χαρακτήρα, ταξιδεύοντας την καλή και σύγχρονη πλευρά της Ελλάδας εκτός συνόρων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος Φλωρίδη με δικαστές και δικηγόρους – Πού διαφωνούν
- Π. Τσιάνος (ΠΟΕΠΛΣ): Απαγορεύουν με σήμα τις άδειες, ενώ μας οφείλουν άδειες από το 2022
- Εθνική Τράπεζα: Απέκτησε 419.910 ίδιες μετοχές, με κόστος 4,76 εκατ. ευρώ
- Γιάννης Κούστας και Άννα Βίσση παρακολούθησαν τον 13χρονο Έλληνα «Ράφα» στο Wimbledon
