• Business

    H νέα ρακέτα του Roger Federer είναι εδώ και σε προκαλεί να παίξεις με την καρδιά σου!

    • NewsRoom


    H Wilson σε συνεργασία με τον κορυφαίο τενίστα Roger Federer παρουσιάζουν την εντυπωσιακή & πολυαναμενόμενη Pro Staff RF 97 Autograph racket. Η νέα ρακέτα εισάγει την έννοια του απόλυτου design στις ρακέτες επιδόσεων.

    Η προσθήκη του λευκού αποτέλεσε το βασικό σημείο στην απόφαση σχεδιασμού, καθώς τόσο ο Roger Federer όσο και η δημιουργική ομάδα ήθελαν να απλουστεύσουν ακόμη περισσότερο την καθαρή εμφάνιση της προηγούμενης ρακέτας του. Ωστόσο στο τένις, οποιαδήποτε αλλαγή πέρα από το αισθητικό κομμάτι θα πρέπει να προσφέρει και κάποιο λειτουργικό σκοπό. Ο σκοπός αυτός επετεύχθη χάρη στην έντονη αντίθεση λευκού και μαύρου χρώματος που ενισχύει την οπτική οξύτητα της νέας ρακέτας όταν βρίσκεται σε κίνηση. Ο εκλεπτυσμένος και μινιμαλιστικός σχεδιασμός της, συμπληρώνει πλήρως την tuxedo μαυρόασπρη εμφάνιση του Roger Federer η οποία αποπνέει το κομψό και διαχρονικό προσωπικό του στυλ.

    Ο εσωτερικός «λαιμός» της ρακέτας φέρει την εξέχουσα υπογραφή του, ο εξωτερικός «λαιμός» διαθέτει το λογότυπο της Wilson σε λευκό χρώμα ενώ στην αντίθετη πλευρά αναγράφεται το μοντέλο της ρακέτας χαραγμένο με λέιζερ σε ασημί χρώμα.

    Η νέα ρακέτα παρουσιάζεται μέσω μίας εντυπωσιακής καμπάνιας που την παρομοιάζει με μουσικό όργανο, παραπέμποντας στον ήχο που κάνει το άνοιγμα της συσκευασίας ενός κουτιού με μπαλάκια τένις. Στο χτύπημα μιας μπάλας στο *sweet spot που θυμίζει το βαθύ άκουσμα ενός μπάσου. Στο συμφωνικό τρίξιμο που κάνουν οι χορδές όταν «πλέκονται» στη ρακέτα. Για τους τενίστες αυτοί οι ήχοι είναι τα γνώριμα ακούσματα του γηπέδου. Συνδυάζοντάς τους με τον κορυφαίο τενίστα και με την ολοκαίνουργια Pro Staff 97, σίγουρα θα νιώσεις τον απόλυτο ρυθμό! Με σύνθημα “Play your heart out” η νέα ρακέτα είναι εδώ για να συναρπάσει! Ο Federer οπλισμένος με το πιο κλασικό όργανο, την Pro Staff RF 97, δημιουργεί το δικό του ρυθμό και μας καλεί όλους να τον ακούσουμε. Η συμβουλή του: «Κάντε θόρυβο όταν έρθει η ώρα να παίξετε, και επιστρατεύστε την καρδιά σας. Ξεκινώντας από το καλό, έπειτα στο καλύτερο και τέλος στο σπουδαίο».

    Η νέα σειρά Wilson Pro Staff περιλαμβάνει την Autograph RF 97 ρακέτα και άλλα τρία μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για παίκτες με επιθετική στρατηγική δίνοντας απαράμιλλη αίσθηση και ασυναγώνιστο έλεγχο στα χτυπήματα.

    Ο Roger Federer ζήτησε από την Wilson να παράγει δύο ελαφρύτερες εκδόσεις της ρακέτας –Pro Staff 97L & Pro Staff 26 – για τους μικρότερου επιπέδου παίκτες κρατώντας τον κομψό tuxedo σχεδιασμό. Η Pro Staff 26, είναι μικρότερη και ελαφρύτερη από την 97L, επιτρέποντας ακόμη και σε έναν νεαρό αθλητή να βιώσει την εμπειρία που προσφέρει η νέα ρακέτα του Federer.

    (*sweet spot = το ιδανικό σημείο χτυπήματος της μπάλας πάνω στο κεφάλι της ρακέτας)

    Μάθετε ακόμη περισσότερα για την Pro Staff RF97 εδώ.

    Τις ρακέτες της σειράς Pro Staff RF97 θα τις βρείτε διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα



    ΣΧΟΛΙΑ