• Business

    H Μαριάννα Πολιτοπούλου οδηγεί την ΝΝ στη νέα εποχή

    • NewsRoom

    Η Μαριάννα Πολιτοπούλου, Chief Executive Officer της NN Hellas


    Το σχεδιασμό για την είσοδο της ΝΝ Hellas στη νέα εποχή, με σταθεροποίηση της κερδοφορίας και διατήρηση στων σκήπτρων στον κλάδο ζωής, παρουσίασε η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας Μαριάννα Πολιτοπούλου.

    Η ΝΝ Hellas φιγουράρει πλέον στην πρώτη θέση του κλάδου ζωής με βάση τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα κάτι που σημαίνει η εταιρεία επιστρέφει στην κερδοφορία για το 2016. Ενδεικτικό της βελτίωσης των επιδόσεων της ΝΝ Hellas είναι επίσης το γεγονός ότι το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της ξεπέρασε τα 150 εκατ. (ΝΝ Orange Genius, Smartplan).

     

    Όπως υπογράμμισε η κ. Πολιτοπούλου,  προτεραιότητα για την εταιρεία αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ σε ερώτηση για την προοπτική της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία σημειωτέον έχει ισχυρή παρουσία που θα μπορούσε να ενισχύσει την NN Hellas στις γενικές ασφάλειες, η νέα διευθύνουσα σύμβουλος σημείωσε ότι εφόσον η εταιρεία τεθεί προς πώληση θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

    Στον κλάδο υγείας, πρόσφατα ενισχύθηκε περαιτέρω η συνεργασία με τον όμιλο Υγεία και στο σχεδιασμό εταιρείας περιλαμβάνονται αντίστοιχα projects με άλλους αναγνωρισμένους παρόχους ιατρικών υπηρεσιών, ενώ σχεδιάζονται προγράμματα επιβράβευσης των παλαιών πελατών.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/epitropi-antagonismou-kataskevastikes-o-megalos-simvivasmos/74432

     



    ΣΧΟΛΙΑ