ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανάλυση Guardian: Ο Τραμπ διστάζει να βομβαρδίσει το Φορντό – Θέλει να τελειώσει ολοσχερώς με το πυρηνικό εργοστάσιο του Ιράν
Τα εργοστάσια της ευρωζώνης κινούνται με έναν εκ των ταχύτερων ρυθμών ανάπτυξης που έχει καταγραφεί από την εισαγωγή του ενιαίου νομίσματος ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης παγκόσμιας ζήτησης και την προσέγγιση υπέρ της ανάπτυξης που έχει υιοθετηθεί από την Ε.Κ.Τ., γράφει ο Guardian.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για ευρωζώνη των 19, οι παραγγελίες, η παραγωγή και η απασχόληση αυξήθηκαν έντονα τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τον δείκτη IHS Markit, καταγράφεται ισχυρή ανάπτυξη σε κάθε χώρα της ευρωζώνης. Η Ελλάδα παρουσιάζει την καλύτερη απόδοσή της εδώ και μια δεκαετία, ενώ η Ιταλία καταγράφει το υψηλότερο επίπεδο κατά την τελευταία οκταετία.
Η Ελλάδα επλήγη από 30% μείωση της παραγωγής και η Ιταλία από μια παρατεταμένη ύφεση κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης που έθεσε σε αμφιβολία την ύπαρξη της ευρωζώνης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Κόλαση» στην αγορά κρυπτονομισμάτων: Χάθηκαν πάνω από 100 δισ. δολάρια μέσα σε 24 ώρες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Jumbo: Μεγάλο περιθώριο ανόδου για τη μετοχή «βλέπουν» οι αναλυτές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ληξιπρόθεσμες οφειλές: Οδηγός επιβίωσης εάν δεν έχεις λεφτά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος: Στηρίζουμε τη φαρμακευτική βιομηχανία και τον Έλληνα φαρμακοποιό – Έχουν σπουδαίο κοινωνικό ρόλο
- Μυτηλιναίος: Το υψηλό κόστος ενέργειας απειλεί την βιομηχανία αλουμινίου
- ΕΛΤΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το κλείσιμο των καταστημάτων – Διαμαρτυρίες σε Αχαΐα και Λέσβο
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται από 3/11 η εφαρμογή της