• Business

    Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park: ένας επίγειος οικογενειακός παράδεισος για το Πάσχα

    • Ράνια Παπαδοπούλου

    Mεγάλες παραλίες, απίστευτα τοπία, δάση, αμμουδιές και ανοιχτοί ορίζοντες, φέτος το Πάσχα συνθέτουν το όνειρο μικρών και μεγάλων για την πιο αυθεντική ελληνική γιορτή στο Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park.

    Μια μαγική εμπειρία για όλη την οικογένεια, ένα υπέροχο ταξίδι στις ομορφιές του τόπου μας και τις παραδόσεις, σε ένα από τα ωραιότερα φυσικά θέρετρα της Μεσογείου. Το Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park είναι ένας επίγειος οικογενειακός παράδεισος στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Κυλλήνης.

    Η Κυλλήνη είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να αγναντεύουν τη θάλασσα με τις εξωτικές αμμουδιές της και το πανέμορφο φυσικό τοπίο, που συνδυάζει ιστορίες της αρχαίας ελληνικής εποχής με το σήμερα. Ιστορίες από την αρχαία ελληνική μυθολογία έρχονται ξανά στο φως με φόντο την αρχαία Ολυμπία, την πόλη στην οποία γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες.

    Η διαμονή στο Grecotel Olympia Oasis θα προσφέρει μοναδικές στιγμές για όλη την οικογένεια. Η μελωδία του «ω γλυκύ μου έαρ», θα ενώσει μικρούς και μεγάλους στη μεγαλύτερη γιορτή αγάπης της Ελλάδας. Τα μαγευτικά τοπία και ο φιλόξενος κόσμος της Κυλλήνης θα μας αγκαλιάσουν σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα, που θα μας γοητεύσει και θα ταξιδέψει τη φαντασία μας σαν ένα όνειρο βγαλμένο από άλλη εποχή.

    Για τις διακοπές του Πάσχα, το Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, με πλήρη διατροφή και εορταστικά γεύματα.

    Η εκκλησία θα είναι στολισμένη και μυροφόρα, τα έθιμα και οι παραδόσεις ζωντανές μέσα από τα προγράμματα των ημερών και την καταπληκτική γαστρονομία. Και φέτος η διαμονή όλων των παιδιών έως 12 ετών είναι δωρεάν.

    Απόλυτη και απεριόριστη διασκέδαση στο Olympia Aqua Park

    Ζήστε την απόλυτη διασκέδαση στο Olympia Aqua Park με ασφάλεια και ξεγνοιασιά για όλη την οικογένεια. Η μαγευτική τοποθεσία του Olympia Aqua Park συνδυάζει τις φυσικές ομορφιές κι ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων με απεριόριστη πρόσβαση σε μια έκταση 20.000 τ.μ., που πρωταγωνιστεί στην ψυχαγωγία, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων στη μεγαλύτερη ελληνική γιορτή του χρόνου.

    Στον φανταστικό παιδότοπο της Grecoland, ο αγαπημένος Καραγκιόζης και το παραδοσιακό θέατρο σκιών, το λαϊκό πνεύμα που αγγίζει μικρούς και μεγάλους θα μας πουν μία νέα ιστορία για τις περιπέτειές τους. Ο Καραγκιόζης είναι τόσο οικείος, καθώς με τις περιπέτειές του ενώνει την παράδοση και το λαογραφικό στοιχείο του παρελθόντος με τη σημερινή εποχή. Οι ιστορίες του συναρπάζουν, διδάσκουν και ψυχαγωγούν, κρατώντας ζωντανή τη μνήμη, τα ήθη και τα έθιμα.

    Και οι δραστηριότητες δεν σταματούν εδώ! Απίθανα πάρτυ, ποδόσφαιρο, παιδικός κινηματογράφος και ο κόσμος των παραμυθιών είναι μόνο η αρχή, γιατί… ο Μάγος Αντόνιο με τα ταχυδακτυλουργικά του θα είναι εκεί, για να μας μυήσει στα μυστικά της μαγείας του.

    Ζογκλερικά, τσίρκο με τον κλόουν Ρίκο, circus gags, face painting, λαχταριστό pop-corn, μαλλί της γριάς και λιχουδιές, πολύχρωμοι φουσκωτοί πύργοι, ομαδικά παιχνίδια, χορός, τραγούδι, κυνήγι του χαμένου θησαυρού, ping pong, καουμπόηδες και ινδιάνοι, βόλτες με ποδήλατα, αλογάκια και τρισχαριτωμένα πόνυ στο δάσος, δημιουργούν ονειρικές στιγμές για όλη την οικογένεια!

    Το απέραντο δάσος θα γοητεύσει τους μικρούς μας φίλους, που θα ταξιδέψουν με τη φαντασία τους στον νεραϊδόκοσμο, θα ανακαλύψουν το μυστήριο της φύσης και θα αναπνεύσουν τον καθαρό αέρα, ανάμεσα στις ηλιαχτίδες που θα χαϊδεύουν το πρόσωπό τους.

    Μακριά από τις πόλεις και το αστικό τοπίο, θα αγαπήσουν περισσότερο τα δώρα της φύσης και θα νιώσουν αγαλλίαση.

    Εορταστική προσφορά για το Πάσχα με απεριόριστη πρόσβαση στο Aqua Park!

    Η εορταστική προσφορά αφορά 3 διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή και εορταστικά γεύματα σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών και σε οικογενειακό δωμάτιο με πλευρική θέα στη θάλασσα για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών και… απεριόριστη πρόσβαση στο Aqua Park!

    Το Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park φέτος το Πάσχα θα γίνει ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων, η αποκλειστικά δική μας όαση, που θα μας χαρίσει στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης και ηρεμίας με φόντο τον καταγάλανο ουρανό της Κυλλήνης.