• Προσφορές go4more από την Εθνική Τράπεζα

    Business

    go4more από την Εθνική Τράπεζα: Αυτό το καλοκαίρι, βγαίνουμε κερδισμένοι!

    • NewsRoom

    Ιούλιος και δεν βλέπετε την ώρα να φύγετε για διακοπές; Το ίδιο κι εμείς. Ήλιος, θάλασσα, βόλτες, ξεκούραση φαντάζουν σαν μακρινό όνειρο που μόνο μακριά δεν είναι! Γι’ αυτό και πρέπει να κινηθούμε έξυπνα, προγραμματίζοντας άμεσα τόσο τις ίδιες τις διακοπές μας όσο και τις αγορές μας ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι των ονείρων μας!

    Για να μην πιεστούμε, όμως, με τίποτα απ’ όλα αυτά, πρέπει να κινηθούμε άμεσα, αλλά και έξυπνα. Να προνοήσουμε από νωρίς να κλείσουμε διαμονή ή και αυτοκίνητο και να εφοδιαστούμε με τα απαραίτητα για να μη διαταράξει τίποτε το «ζεν» των διακοπών μας. Και τώρα μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά, και ακόμα περισσότερα όλο το καλοκαίρι, βγαίνοντας κερδισμένοι με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας!

    Έως και τον Αύγουστο, το go4more προσφέρει ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, που θα καλύψουν τις καλοκαιρινές σας ανάγκες και θα κάνουν τις ημέρες σας ακόμα πιο ευχάριστες!

    Προγραμματίστε τις διακοπές σας

    • Επιλέξτε το κατάλυμα της επιλογής σας από 3 έως και 27 Ιουλίου, στο Ekdromi.gr με κέρδος 20% με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους.
    • Κερδίστε 15% σε go4more πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας με την ενοικίαση αυτοκινήτου από την AVIS από 21/6 έως και 31/7.
    • Οι αποδράσεις του Ιουλίου ξεκινούν από τα πρατήρια Shell! Από Παρασκευή έως και Κυριακή βάζοντας καύσιμα Shell κερδίζετε 5% με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους. Τι περιμένετε λοιπόν, προγραμματίστε την επόμενη εξόρμησή σας ξεκινώντας από τα πρατήρια Shell!

    Απολαύστε τα ψώνια σας

    • Αγοράστε τα απαραίτητα παιχνίδια και όχι μόνο για τις διακοπές σας στα παιχνιδάδικα Μουστάκας από 20 Ιουνίου έως και 22 Ιουλίου με κέρδος 10% με χρήση πιστωτικής κάρτας σε go4more πόντους και 5% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.
    • Ανακαλύψτε τα ιδανικά γυαλιά για εσάς για να εντυπωσιάσετε για ακόμη μια φορά από τα καταστήματα οπτικών Mark Aalen και κερδίστε το 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους έως 31 Ιουλίου.
    • Η φρεσκάδα έρχεται από τη φύση για αυτό και στα καταστήματα Fresh Line θα βρείτε φυσικά, αυθεντικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς με κέρδος 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους έως 15 Ιουλίου.
    • Διαλέξτε αγαπημένα βιβλία για τις διακοπές σας στο eshop του Μορφωτικού Iδρύματος Εθνικής Τραπέζης – ΜΙΕΤ από 1 έως και 15 Ιουλίου με κέρδος 20% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους.

    Με τόσες προσφορές, το go4more γίνεται φέτος ο ήρωας των διακοπών σας. Εσείς, το σκέφτεστε ακόμη;

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr