• The Mononews Lab

    Γιατί είναι απαραίτητη η ασφάλεια αυτοκινήτου και η ασφάλεια κατοικίας;

    • Ιάσων Στατήρης

    Για τους αγαπημένους σας θέλετε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, να τους προσφέρετε όσο το δυνατόν περισσότερα και, πάνω απ’ όλα, την ασφάλεια που τόσο έχουν ανάγκη! Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, παντού…

    Τι θα ήταν, αλήθεια, η ζωή μας χωρίς ασφάλεια και προστασία; Πόσο ευάλωτοι θα νιώθαμε απέναντι σε κάθε τι έκτακτο που έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχουμε καταφέρει να επιτύχουμε; Όμως, το έκτακτο, το απρόσμενο, οι αντιξοότητες, μικρές ή μεγάλες, είναι κομμάτι της ζωής και δεν χρειάζεται να μας βρουν απροετοίμαστους. Γιατί όταν έχουμε προνοήσει για τις αντιξοότητες, όλα γίνονται ευκολότερα. Για εμάς τους ίδιους, αλλά και για αυτούς που αγαπάμε.

    Η ασφάλεια αυτοκινήτου και η ασφάλεια κατοικίας είναι από αυτές τις μικρές, αλλά τόσο απαραίτητες, κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, να διαχειριστούμε ευκολότερα έκτακτα γεγονότα και να περιορίσουμε το κόστος των πιθανών κινδύνων. Αυτή είναι, άλλωστε, και η λειτουργία της ιδιωτικής ασφάλισης: να μας δίνει πρόσβαση σε παροχές και υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας να καλύψει για λογαριασμό μας τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

    «Και το κόστος;», θα αναρωτηθεί κανείς και όχι άδικα, ειδικά μετά την πολυετή κρίση που όλοι βιώσαμε και που μόλις έχουμε αρχίσει να αφήνουμε πίσω. Αυτό που πρέπει, όμως, όλοι να γνωρίζουμε είναι ότι το κόστος (το ασφάλιστρο) μπορεί να ποικίλει σημαντικά, καθώς επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως η αξία, η ηλικία, το ασφαλιστικό κεφάλαιο και ούτω καθ’ εξής.

    Όμως, με 1 οδικό ατύχημα ανά ώρα, με μέσο κόστος της τάξης των 1.500 ευρώ και δεκάδες χιλιάδες κλοπές οχημάτων τον χρόνο, το όφελος για τον ασφαλισμένο είναι ανεκτίμητο.

    Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια κατοικίας. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πόσες φυσικές καταστροφές και κλοπές συμβαίνουν κάθε χρόνο. Περιστατικά που μάλιστα αυξάνονται χρονιά με τη χρονιά, αφήνοντας πίσω τους οικονομική ζημία που μπορεί να ανέλθει σε κάποιες περιπτώσεις σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

    Αντιθέτως, προνοώντας έγκαιρα για το αύριο, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητο ή και το ακίνητό μας, έχουμε τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στο παρόν, αφού έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προστατεύσουμε εμάς και τους αγαπημένους μας.

    Και τώρα μπορούμε να το κάνουμε ακόμη πιο εύκολα, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες προσφορές της Cyber Week, που μας δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχουμε τον σκοπό μας άμεσα, διευκολύνοντας παράλληλα τον οικονομικό προγραμματισμό μας.

    Τι είναι, όμως, η Cyber Week;

    Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα ο θεσμός της Black Friday και της Cyber Monday που ακολουθεί την αμέσως επόμενη Δευτέρα και είναι αφιερωμένη στις ηλεκτρονικές αγορές, η Anytime  καινοτομεί για άλλη μία φορά και επεκτείνει τον θεσμό σε ολόκληρη την εβδομάδα που ακολουθεί την Black Friday για ακόμη  περισσότερες προσφορές!

    Για μία ολόκληρη εβδομάδα, λοιπόν, και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, η πιο καινοτόμα direct ασφαλιστική εταιρεία, με την υπογραφή της INTERAMERICAN, προσφέρει τη δυνατότητα ασφάλισης αυτοκινήτου και κατοικίας με έκπτωση έως και 40%, σε όλα τα ετήσια συμβόλαια.

    Πώς μπορεί, όμως, να εκμεταλλευτεί κανείς τις υπάρχουσες προσφορές για την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή και της κατοικίας του;

    Η Anytime προσφέρει δύο βασικά πακέτα direct ασφάλειας αυτοκινήτου:

    * Το Standard Drive, ένα ευέλικτο και πλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα που προσαρμόζεται απόλυτα στα μέτρα κάθε ασφαλισμένου και μπορεί να έχει διάρκεια από 30 ημέρες έως 365 ημέρες, ανάλογα τις ανάγκες καθενός.

    * Το πρωτοποριακό και εξαιρετικά οικονομικό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Short Drive, που απευθύνεται σε όσους κάνουν περιστασιακή χρήση του αυτοκινήτου τους και δεν θέλουν να πληρώνουν πολλά για την ασφάλειά του.

    Και τα δύο προγράμματα, διατίθενται με έκπτωση έως και 40% στη Cyber Week.

    Επιπλέον, με οποιαδήποτε ασφάλεια αυτοκινήτου, η Anytime προσφέρει μοναδικά προνόμια εντελώς δωρεάν, όπως η δυνατότητα έκπτωσης στα σέρβις και τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σας, έκπτωση για την αγορά νέου αυτοκινήτου, δωρεάν ιατρικές συμβουλές από τη γραμμή υγείας 1010 και μπορείτε να γίνετε μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Anytime Club!

    Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του σπιτιού σας, η Anytime σάς δίνει τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το σπίτι, το περιεχόμενο του σπιτιού σας ή και τα δύο μαζί σε ένα μοναδικό και προνομιακό πακέτο!

    Η economic ασφάλεια σπιτιού ασφαλίζει το σπίτι από πυρκαγιά, σεισμό, εκρήξεις, πτώσεις δέντρων, τρομοκρατικές ενέργειες και άλλα, ενώ τα πακέτα Value και Premium προσφέρουν πρόσθετες καλύψεις, όπως από έντονα καιρικά φαινόμενα, πλημμύρες, χαλαζόπτωση, απώλεια ενοικίων, βραχυκυκλώματα, κλοπή περιεχομένου και άλλα.

    Επίσης, με το πρόγραμμα Content μπορείτε να ασφαλίσετε το περιεχόμενο του σπιτιού σας (έπιπλα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α.) από ζημιές που μπορεί να προκληθούν από διάφορες αιτίες όπως πυρκαγιές, πτώση κεραυνού, εκρήξεις, τρομοκρατικές ενέργειες ή άλλου είδους ταραχές, πλημμύρες, καταιγίδες, θύελλες, διαρροών, κλοπής και άλλων πολλών, ενώ το πρόγραμμα Content Plus περιλαμβάνει ασφάλιση και έναντι σεισμού!

    Όλα τα πρόγραμμα ασφάλισης σπιτιού και περιεχομένου κατοικίας διατίθενται κατά τη διάρκεια της Cyber Week επίσης με έκπτωση έως και 40%, με την εγγύηση που σου προσφέρει μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας, αφού η Anytime είναι το direct κανάλι πώλησης της INTERAMERICAN, μέλος του μεγάλου διεθνούς ασφαλιστικού ομίλου ACHMEA.

    Και όλα αυτά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μέσω της υπηρεσίας My Anytime που δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να έχει πρόσβαση και να διαχειρίζεται online τα συμβόλαια του, βρίσκοντας άμεσα λύσεις σε κάθε θέμα ασφάλειας που τον απασχολεί.

    Τέλος, το πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών Anytime Club παρέχει δεκάδες προσφορές επιπλέον σε συνεργασία με άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για να είστε ακόμη περισσότερο κερδισμένοι!