ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των super 7 μετοχών, τι εγινε με Optima και Cener, ο Εξάρχου στον Λευκό Οίκο, τα big deal Prodea και Παπαλέκα, ο ανασχηματισμός με Λοβέρδο και Στυλιανίδη και γιατί φεύγει ο Τσιάρας
Η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, όπου συζήτησε με αλιείς και ιχθυέμπορους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και τις προκλήσεις του κλάδου.
Όπως δήλωσε κ. Γεωργιάδης:
«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω, τα ξημερώματα, στην Ιχθυόσκαλα πάρα πολλούς από τους αλιείς και τους εμπόρους των αλιευμάτων και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ιχθυόσκαλα. Μετά την επίσκεψή μου στα καταστήματά τους και στη δημοπρασία είχα πολύωρη συζήτηση με τους θεσμικούς εκπροσώπους ακριβώς για να μπορέσουμε να δούμε, πως το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων μπορεί να συμβάλλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ιχθυόσκαλας και στην πλέον ανταγωνιστική λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών που αποτελούν πολύ κρίσιμο κρίκο στη διατροφική αλλά και αναπτυξιακή αλυσίδα της χώρας. Ξεκινήσαμε μια σημαντική πρωτοβουλία – όπως πάντα κάνουμε μέχρι τώρα- η οποία σύντομα θα αποδώσει καρπούς».
Τον υπουργό συνόδευαν ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ Απόστολος Αποστολάκος, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δημήτρης Μουλιάτος και ο υπεύθυνος Λαϊκών Αγορών της περιφέρειας Αττικής Χάρης Πασβαντίδης.
Διαβάστε επίσης
Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης: Το Ίδρυμα Ευγενίδου προσέφερε δύο ασθενοφόρα για τους νησιώτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρανάκης: Ποιες είναι οι 15 λεωφορειακές γραμμές που θα ενισχυθούν τα δρομολόγια – Στόχος λεωφορείο κάθε 8 λεπτά στην 550
- Το αγροτικό σοκ και έκτακτη Κ.Ο., ποιους Ελληνες προσκάλεσε ο Τραμπ, τι έγινε στο Καπνεργοστάσιο και τι συμβαίνει με το Safe
- Μαριάννα Τσουρεκά: Μόνο η Luisa θα έφερνε τη La Double J
- Τι συζήτησε ο Αλέξανδρος Εξάρχου στο Λευκό Οίκο – Προς νέες συμφωνίες με Βουλγαρία, Ουγγαρία, Μολδαβία για το LNG