• Business

    Γεωργιάδης: Μην ακούτε τι φωνάζουν οι Συριζαίοι στα κανάλια, οι τιμές είναι χαμηλότερες από πέρσι

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εν όψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

    Ο υπουργός επισκέφτηκε την αγορά και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες.

    «Όποιος θέλει καλές τιμές, βρίσκει. Και βεβαίως η Βαρβάκειος έχει πολύ καλές τιμές», δήλωσε ο υπουργός απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

    «Βοηθάμε και τους συνταξιούχους. Όποιος δεν έχει χρήματα, μπορούμε να τον βοηθήσουμε», συμπλήρωσε καταστηματάρχης στη λαχαναγορά.

    Στο βίντεο που ακολουθεί, ο υπουργός περιηγήθηκε στη λαχαναγορά και μίλησε με τους καταστηματάρχες, σχετικά με τις τιμές των προϊόντων και την ακρίβεια.

    Όσον αφορά το καλάθι του νοικοκυριού στη Βαρβάκειο, ο υπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων:

    «Η πρωτοβουλία μας με το Σαρακοστιανό Καλάθι του Νοικοκυριού στη Βαρβάκειο αγορά, έχει απίστευτη επιτυχία, γιατί καταφέραμε να ρίξουμε τις τιμές σχεδόν στο 20% στα βασικά Σαρακοστιανά είδη. Λόγω αυτής της πρωτοβουλίας, τις δύο πρώτες ημέρες, αυξήθηκε αυτή η κίνηση 100%.

    Οι έμποροι είναι ενθουσιασμένοι και μου υποσχέθηκαν ότι την επόμενη εβδομάδα θα βάλουν περισσότερους κωδικούς κι ακόμα καλύτερες τιμές, διότι διαπίστωσαν την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία του εγχειρήματος. Μην ακούτε τι φωνάζουν οι Συριζαίοι στα κανάλια, οι τιμές είναι χαμηλότερες από πέρσι»

    Διαβάστε επίσης:
    Με πληρότητα 100% τα δρομολόγια λεωφορείων από τον Κηφισό για Πάτρα



    ΣΧΟΛΙΑ