• Business

    Γ. Μασούτης στο mononews: «Ορόσημο η εξαγορά της Προμηθευτικής-Ήρθε η ώρα οι κάτοικοι της Αθήνας να μας γνωρίσουν»

    Γιάννης Μασούτηςm Πρόεδρος ΕΒΕΘ, επικεφαλής της αλυσίδας Μασούτης

    Γιάννης Μασούτης Πρόεδρος ΕΒΕΘ, επικεφαλής της αλυσίδας Μασούτης


    Ορόσημο στην ιστορία της Μασούτης χαρακτηρίζει ο Γιάννης Μασούτης την εξαγορά της Προμηθευτικής και την είσοδο στην αγορά της Αττικής. Ο επικεφαλής της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας μιλώντας στο mononews.gr αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας (λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Τρίτης) δεν κρύβει την ικανοποίησή του και δηλώνει αισιόδοξος για την επιτυχία του εγχειρήματος που αναλαμβάνει. «Ξεκινάει μια νέα εποχή και ευελπιστούμε να ικανοποιήσουμε τους καταναλωτές και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του», σημειώνει με έμφαση.

    Ο ίδιος επισημαίνει πως ήρθε πλέον η ώρα οι κάτοικοι της πρωτεύουσας να γνωρίσουν από πρώτο χέρι την Μασούτης και να νιώσουν την αγοραστική εμπειρία που προσφέρει τόσα χρόνια στους καταναλωτές της Βορείου Ελλάδα σημειώνοντας πως σε πρώτη φάση θα ανοίξουν τρία καταστήματα της εταιρείας, με στόχο να φθάσουν τα δέκα έως το τέλος του 2018. Αυτά, σπεύδει να ξεκαθαρίσει θα αφορούν νέα σημεία και όχι μετατροπές καταστημάτων της Προμηθευτικής.

    Πηγές προσκείμενες στη διοίκηση της Μασούτης κληθείσες να σχολιάσουν το πλάνο ανάπτυξης και επέκτασης στην Αθήνα αναφέρουν πως «είμαστε στην αρχή μιας μεγάλης προσπάθειας, ενός μεγάλου κουβαριού που θα αρχίσει να ξετυλίγεται σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, παράλληλα με το πλάνο για την υπόλοιπη Ελλάδα».

    Υπογραμμίζουν πως η κίνηση αυτή άρχισε να σχεδιάζεται πριν από χρόνια, ενόψει της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης και τονίζουν πως ήρθε η στιγμή για να γκρεμίσει επιτέλους η Μασούτης τα τείχη της Αθήνας. Κάτι που όπως λένε θα έκανε ακόμη και αν δεν απέδιδαν οι συζητήσεις με την Προμηθευτική, αφού είχε ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες να αναζητά σημεία στην πρωτεύουσα που θα στέγαζε τα πρώτα της καταστήματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλο το παρασκήνιο από την «κάθοδο» του Μασούτη στην Αττική – Με ποιο άλλο σούπερ μάρκετ συζητούσε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Μασούτης εξαγοράζει την αλυσίδα σουπερμάρκετ Προμηθευτική στην Αθήνα με 35 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ