• Business

    Frigoglass: Μέχρι τις 28 Απριλίου η αναδιάρθρωση του ομίλου

    • NewsRoom
    ΝΙΚΟΣ ΜΑΜΟΥΛΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ FRIGOGLASS

    ΝΙΚΟΣ ΜΑΜΟΥΛΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ FRIGOGLASS


    Λεπτομέρειες για την πορεία ανακεφαλαιοποίησης και αναδιάρθρωσης του ομίλου της Frigoglass έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη η διοίκηση της εταιρείας.

    Έως τις 28 Απριλίου 2023, με βάση το χρονοδιάγραμμα, θα ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση του Ομίλου Frigoglass, όπως αναφέρει η εισηγμένη σε ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο Αθηνών.

    Ειδικότερα, σε συνέχεια των από 5 Δεκεμβρίου 2022, 2 Φεβρουαρίου 2023, 1 Μαρτίου 2023, 6 Μαρτίου 2023 και 28 Μαρτίου 2023 ανακοινώσεών της, η Frigoglass και οι θυγατρικές της συνεχίζουν να κάνουν σημαντική πρόοδο σχετικά με την οριστικοποίηση των απαραίτητων εγγράφων και την υλοποίηση των απαραίτητων ενεργειών για την ολοκλήρωση της συναινετικής ανακεφαλαιοποίησης και αναδιάρθρωσης του Ομίλου.

    Σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα, η Frigoglass αναμένει ότι η υλοποίηση της Συναλλαγής, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης των Νέων Ομολογιών Προνομιακής Εξασφάλισης και της ολοκλήρωσης της Μεταβίβασης Περιουσιακών Στοιχείων και Υποχρεώσεων (ως ορίζονται στην από 6 Μαρτίου 2023 ανακοίνωση), θα επέλθει στις ή περί την 20η Απριλίου 2023, υπό την επιφύλαξη εκπλήρωσης συγκεκριμένων αιρέσεων.

    Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, τα μέρη της Δεσμευτικής Συμφωνίας (ως ορίζεται στην από 5 Δεκεμβρίου 2022 ανακοίνωση) συμφώνησαν όπως τροποποιήσουν ορισμένους όρους της Δεσμευτικής Συμφωνίας προκειμένου να παραταθεί η περίοδος υλοποίησης της Συναλλαγής μέχρι τις 28 Απριλίου 2023.

    Διαβάστε επίσης

    Frigoglass: Οι Ομολογιούχοι προσχωρούν στη Δεσμευτική Συμφωνία



    ΣΧΟΛΙΑ