ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην τοποθέτηση νέου επικεφαλής της Οικονομικής Διεύθυνσης της εταιρείας προχώρησε η Folli Follie. Όπως ανακοίνωσε καθήκοντα CFO της Folli Follie ανέλαβε από σήμερα ο κ. Γεώργιος Σάμιος.
Σύμφωνα με την Folli Follie, ως επικεφαλής της Οικονομικής Διεύθυνσης της Εταιρείας, ο κ. Σάμιος θα αναφέρεται απευθείας στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και την Επιτροπή Ελέγχου.
Ο κ. Σάμιος διαθέτει πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη πορεία ως Οικονομικός Διευθυντής και στέλεχος πολυεθνικών και εισηγμένων εταιρειών.
Ο κ. Σάμιος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διαχείρισης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Κινδύνων από το Πανεπιστήμιο Nord XIII στο Παρίσι. Κατέχει επίσης πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στη Λογιστική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Στις 2080 με Cener και Coca Cola, τι λέει η αγορά για την αναβάθμιση
- Ισραήλ: Νέα αναχαίτιση τουλάχιστον 3 σκαφών του Global Sumud Flotilla με προορισμό την Γάζα – Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ξανά ανάμεσα στους ακτιβιστές
- Στο δρόμο το νέο Nissan Leaf
- Φον ντερ Λάιεν για drones: Η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με υβριδικό πόλεμο – «Ώρα να το ονομάσουμε όπως είναι»
