• Business

    Coca-Cola HBC AG: Αποχωρεί ο CFO Μιχάλης Ήμελλος

    Ζόραν Μπογκντάνοβιτς, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC

    Ζόραν Μπογκντάνοβιτς, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC


    Η Coca-Cola HBC AG ανακοίνωσε σήμερα ότι ο κ. Μιχάλης Ήμελλος, επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών (CFO), ενημέρωσε την εταιρεία για την πρόθεση του να αποχωρήσει στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021.

    Ο κ. Ήμελλος θα συνεχίσει με τον ρόλο του μέχρι να διοριστεί ο διάδοχος του και στη συνέχεια θα παραμείνει στην εταιρεία για μία μεταβατική περίοδο.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola HBC, Zoran Bogdanovic, δήλωσε σχετικά: «Εκ μέρους όλων στην Coca-Cola HBC, θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη για την ισχυρή του αφοσίωση και πολύτιμη συνεισφορά στην εταιρεία. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, από τη θέση του CFO του ομίλου, ο Μιχάλης συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση και εφαρμογή βασικών στρατηγικών αποφάσεων και πρωτοβουλιών, που οδήγησαν με επιτυχία την Coca-Cola HBC εν μέσω περιόδων με προκλήσεις και ανάπτυξη, χτίζοντας έναν ισχυρό ισολογισμό και μια δυνατή ομάδα. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη και συνεργασία του από την ανάληψη των καθηκόντων μου και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα παραμείνει στην εταιρεία για να διασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση».

    Από την πλευρά του ο κ. Μιχάλης Ήμελλος δήλωσε: «Το θεωρώ προνόμιο ότι υπήρξα μέρος της επιτυχίας της Coca-Cola HBC για τα τελευταία 12 χρόνια. Είμαι ευγνώμων για τους ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και περήφανος για τα επιτεύγματά μας αυτά τα χρόνια. Δεσμεύομαι να διευκολύνω την παράδοση και μετάβαση, που θα διασφαλίσει ότι η Coca-Cola HBC θα συνεχίσει να αξιοποιεί τις συναρπαστικές ευκαιρίες στο μέλλον από θέση ισχύος».

    Η Coca-Cola HBC ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο της έρευνας για τον επόμενο CFO, εξετάζει εσωτερικούς και εξωτερικούς υποψηφίους και θα κάνει ανακοινώσεις εν ευθέτω χρόνο.



    ΣΧΟΛΙΑ