ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Ελλάδα στα σχέδια των Γερμανών για το καλοκαίρι, όπως διαφαίνεται και από το δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Zeitung.
«Εάν τα ξενοδοχεία μετά την κρίση του κορoνοϊού δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν όλους του παραθεριστές, αυτοί που έχουν κλείσει νωρίς ή είναι χρόνια πελάτες θα προτιμηθούν» σύμφωνα με τον επιτετραμμένο της γερμανικής κυβέρνησης για θέματα τουρισμού, Τόμας Μπαράις.
«Θα πρέπει να δούμε επί τόπου ποιοι πελάτες έκλεισαν νωρίς» δήλωσε ο Τόμας Μπαράις τη Δευτέρα. Μέχρι τώρα όμως τα ξενοδοχεία έχουν πληρότητα 70% έως 80%.
Αυτή την περίοδο η γερμανική κυβέρνηση διεξάγει συνομιλίες με τους υπουργούς Τουρισμού της Ιταλίας και της Ελλάδας, όπως είπε ο Μπαράις, προσθέτοντας ότι ελπίζει σε ένα σταδιακό άνοιγμα των συνόρων ώστε, όπως λέει, οι διακοπές να μην είναι δυνατές μόνο στη Γερμανία αλλά και στην Ευρώπη.
Πηγή: Deutsche Welle
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Oικογένεια Φειδάκη: Επενδύσεις 300 εκατ. δολαρίων για την ανανέωση του στόλου της
- Ένταση με Στραβελάκη και Κωνσταντοπούλου για Γρηγορόπουλο: «Δεν θα μου αποδώσετε εμένα κίνητρα μετά από 40 χρόνια» – «Η εκπομπή είναι τσιφλίκι σας;»
- Υπουργείο Παιδείας: Αναρτήθηκαν στο Ψηφιακό Φροντιστήριο τα διαγωνίσματα Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων
- AXIA-Alpha Finance για Jumbo: Δυνατό ξεκίνημα στο 2026, αλλά το crash test ξεκινά μετά το Πάσχα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.