ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Oλοκληρώθηκε χθες βράδυ η γεώτρηση του Stena Icemax της ExxonMobil στον στόχο «Δελφύνη -1» και το γεωτρύπανο μετακινήθηκε ήδη και πήρε θέση στον στόχο «Γλαύκος» όπου ξεκινά σήμερα εργασίες καθόδου για να ξεκινήσει την εκεί γεώτρηση.
Τα αποτελέσματα της πρώτης αν και τηρούνται για την ώρα άκρως απόρρητα δεν είναι αποθαρρυντικά, ωστόσο κυβέρνηση και ExxonMobil συμφώνησαν ότι θα προχωρήσουν σε ανακοίνωση μόνο μετά το πέρας και της δεύτερης γεώτρησης.
Ηδη το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης έχουν εκδώσει Navtex για την ζώνη προστασίας του γεωτρύπανο στον στόχο «Γλαύκος» στο τεμάχιο 10.
πηγή: philenews.com
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.