• Business

    Εξώδικο της κ. Αλεξίας Δαυίδ στο mononews.gr – Η απάντησή μας

    • NewsRoom
    Αλεξία Ελένη Δαυίδ


    Την 06/10/2023 αναρτήσαμε δημοσίευμα  με τίτλο: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Δαυίδ εναντίον Δαυίδ: Μητέρα κατά κόρης και γαμπρού για τη «βίλα Πικάσο» στους Πεταλιούς».

    Το περιεχόμενο του ως άνω δημοσιεύματος προκάλεσε την αντίδραση της κας Αλεξίας Δαυίδ και των εταιριών «Le Reve Estates Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Κτηματική Εταιρία»  και «Le Reve Estates Holdings S.a.r.I.», με την επίδοση εξώδικης διαμαρτυρίας- πρόσκλησης  προς το mononews.gr.

    Εξώδικο, Αλεξία Δαυίδ

    Εξώδικο, Αλεξία Δαυίδ

    Εξώδικο, Αλεξία Δαυίδ

    Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι κάθε δημοσίευμα που αναρτούμε γίνεται στα πλαίσια του συνταγματικά κατοχυρωμένου θεσμικού μας καθήκοντος για άμεση, πλήρη και ελεύθερη ενημέρωση  του αναγνωστικού κοινού. Σε καμιά απολύτως περίπτωση το mononews, η διοίκησή του και ο συντάκτης των άρθρων δεν κινήθηκαν από πρόθεση να προσβάλλουν την τιμή, την υπόληψη, το ήθος και την φήμη  των ανωτέρω εξωδίκως δηλούντων, δεδομένου ότι δεν υφίσταται ουδείς προσωπικός ή άλλος λόγος προς τούτο. Αντιθέτως, το επίμαχο δημοσίευμα αποτελεί απλώς και μόνο αναπαραγωγή της ήδη κατατεθειμένης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, της οποίας επίκειται η εκδίκαση, χωρίς κανένα προσωπικό σχόλιο ή υπαινιγμό της γράφουσας.

    Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να επισημάνουμε ότι η ανάρτηση δημοσιευμάτων με στόχο την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για θέματα που δικαιολογημένα το απασχολούν πηγάζει από ρεπορτάζ και δημοσιογραφικές πηγές, οι οποίες τις περισσότερες φορές τυγχάνουν ανώνυμες, όπως εν προκειμένω. Δηλώνουμε δε ότι στο μέτρο που οι ανωτέρω θεώρησαν ότι εθίγησαν διά των δημοσιευμάτων μας, ζητούμε συγγνώμη καθώς δεν ήταν σκοπός μας η προσβολή της προσωπικότητας και της φήμης αυτών αλλά η πληροφόρηση της κοινής γνώμης.

    Διαβάστε επίσης

    Όλοι όσοι εκλέγονται στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας – 26 εκλέγει ο Χάρης Δούκας

    Ρυθμίσεις δανείων με ένα… κλικ: Ποια είναι η διαδικασία με τη νέα πλατφόρμα

    ΔΕΗ: Από 1η Νοεμβρίου το χειμερινό νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο περιόδου 2023-2024

    Telecom Italia: Δεσμευτική προσφορά από την KKR για το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας



    ΣΧΟΛΙΑ