ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intralot: Ισχυρή ζήτηση για την ΑΜΚ – Αποκλείστηκαν προσφορές κάτω των 1,10 ευρώ ανά μετοχή – Επιβεβαίωση mononews
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η Αύξηση Κεφαλαίου της Ευρώπη Holdings.
Η θυγατρική εταιρεία της Intracom, που είναι συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη, άντλησε κεφάλαια 68,3 εκατ. ευρώ, ενώ λαμβάνοντας υπόψιν και τις αιτήσεις προεγγραφών το σύνολο της ζήτηση κινήθηκε στα επίπεδα των 70 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα οριστικά στοιχεία αναμένεται να κοινοποιηθούν τη Δευτέρα όταν και θα γίνει ο υπολογισμός των κατανομών των νέων μετοχών.
Από τα κεφάλαια της ΑΜΚ, η Ευρώπη Holdings θα κατευθύνει τα 28 εκατ. ευρώ στην ενίσχυση των εποπτικών κεφαλαίων της Ευρώπη Ασφαλιστική. Επίσης, 16,55 εκατ. ευρώ πηγαίνουν στην εξαγορά του υπολοίπου 35% της ασφαλιστικής εταιρείας ενώ περίπου 5,9 εκατ. ευρώ θα χρησιμοποιηθούν ως κεφάλαιο κίνησης.
Το υπολειπόμενο ποσό των 17 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί μέρος των πρόσφατων συμφωνιών αγοράς της NAK Insurance Brokers καθώς επίσης και της AMYNA – Μεσίτες Ασφαλίσεων.
Σήμερα η μετοχή της Ευρώπη Holdings έκλεισε το 1,795 ευρώ με τη χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας να δ ιαμορφώνεται στα 257,3 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Η Charter εξαγοράζει την Cox έναντι $21,9 δισ.
Τράπεζα Κύπρου: Την διανομή μερίσματος €0,48/μετοχή ενέκρινε η ΓΣ
ΟΔΔΗΧ: Δεν θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία ομολόγων της 21ης Μαΐου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TP Greece: Εξέλιξη στην εποχή της Τεχνητής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης
- Συρία: «Πλήρης εκεχειρία» με τους Κούρδους
- Θεοδωρικάκος: Εμβαθύνουμε τη συνεργασία Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας με νέες επενδύσεις σε βασικούς τομείς της οικονομίας
- Πέτρος Κωστόπουλος: Επισκέφτηκε την Αμαλία Κωστοπούλου και τον Τζέικ Μέντγουελ στην Αμερική
