ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Εταιρεία «ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε.», ενημερώνει ότι προχώρησε στις 4/2/2025 σε έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ποσού έως € 9.950.000,00.
Η κάλυψη του ομολογιακού δανείου πραγματοποιήθηκε στο σύνολό της από την Εθνική Τράπεζα, η οποία ορίσθηκε ομολογιούχος και εκπρόσωπος ομολογιούχων/διαχειριστής πληρωμών.
Με την ανωτέρω χρηματοδότηση η Εταιρεία εξασφάλισε την μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους του δανεισμού της και ταυτόχρονα προχώρησε στην πλήρη εξόφληση του ενήμερου Κοινοπρακτικού Ομολογιακού δανείου της.
Επιπλέον, η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι προχώρησε στις 30/12/2024 σε έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ποσού έως € 4.000.000,00.
Η κάλυψη του ομολογιακού δανείου πραγματοποιήθηκε στο σύνολό της από την Alpha Τράπεζα, η οποία ορίσθηκε ομολογιούχος και εκπρόσωπος ομολογιούχων/διαχειριστής πληρωμών.
Με την ανωτέρω χρηματοδότηση η Εταιρεία εξασφαλίζει την πρόσβαση της σε κεφάλαια κίνησης με χαμηλότερο χρηματοοικονομικό κόστος.
Διαβάστε επίσης
Ideal: Από 14 Μαρτίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου €0,10/μετοχή
Nikola: Την πιθανότητα πτώχευσης εξετάζει η εταιρεία ηλεκτρικών φορτηγών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Κομισιόν και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενόψει κρίσιμης συνάντησης για τον προϋπολογισμό 1,8 τρισ. ευρώ
- Δένδιας: Η Ελλάδα απέκτησε και πάλι στόλο μεταγωγικών αεροσκαφών με δυνατότητες υποστήριξης επιχειρήσεων, ανθρώπινων ζωών και περιουσιών
- Παρέμβαση της Ολομέλειας στον Υπουργό Οικονομικών και τον Διοικητή της ΤτΕ για τις πρακτικές εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων κατά οφειλετών
- Κομισιόν: Σχέδια για ταχύτερους σιδηροδρόμους στην Ευρώπη – Σόφια-Αθήνα σε 6 ώρες