• Business

    Ευάγγελος Μυτιληναίος: Γιατί θα προσλάβω νέους μηχανικούς στην εταιρία μου

    Μυτιληναίος

    Ευάγγελος Μυτιληναίος, Επικεφαλής Ομίλου Μυτιληναίου


    Η ηγεσία του Ομίλου Μυτιληναίος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι στο ζήτημα της ανεργίας και στηρίζοντας την εγχώρια αγορά, υλοποιεί για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μηχανικοί στην Πράξη». Έτσι, νέες και νέοι μηχανικοί μέχρι 28 ετών, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν 12μηνη έμμισθη πρακτική εκπαίδευση στην Αλουμίνιον της Ελλάδος. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες βιομηχανίες παραγωγής αλουμίνας και αλουμινίου διεθνώς, συνεπώς η εμπειρία που θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες είναι ιδιαίτερα σημαντική. Με αυτό το πρόγραμμα, δίνεται η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να εργαστούν πάνω στον τομέα των σπουδών τους, να εκπαιδευτούν και φυσικά να αποκτήσουν τους ένα κίνητρο για να μείνουν στην χώρα τους. 

    Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί τη συνέχεια του πρώτου προγράμματος, περιόδου 2015-2016, το οποίο, εκπληρώνοντας το βασικό του στόχο, οδήγησε στην αγορά εργασίας 90% των αποφοίτων του, σε λιγότερο από 3 μήνες.

    Το πρόγραμμα «Μηχανικοί στην Πράξη ΙΙ» περιλαμβάνει εκπαίδευση, εναλλαγή θέσεων εργασίας, coaching και αξιολόγηση. Βασικός του στόχος είναι να προσφέρει σε νέους μηχανικούς πολύτιμη προϋπηρεσία, μοναδική τεχνογνωσία και ανάπτυξη των προσωπικών τους δεξιοτήτων μέσα σε ένα σύγχρονο βιομηχανικό «σχολείο».

    Οι συμμετέχοντες θα λάβουν εφόδια για τη μελλοντική επαγγελματική τους αποκατάσταση, και θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την ένταξή τους στην οργανωτική δομή της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, σύμφωνα με τις διαθέσιμες οργανικές ανάγκες.

    Πρόκειται για μια κοινωνική πρωτοβουλία της Αλουμίνιον της Ελλάδος, που έχει ως σημείο αναφοράς τη φιλοσοφία του Ομίλου Μυτιληναίος να στηρίζει τους νέους, επενδύοντας συστηματικά τόσο στη βελτίωση των δεξιοτήτων τους, όσο και στην απόκτηση εμπειρίας και τεχνογνωσίας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην καταπολέμηση της ανεργίας και ενισχύοντας την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

    mhxanikoi

    Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να είναι μέχρι 28 ετών και να διαθέτουν:

    * Πτυχίο Πολυτεχνικής Σχολής (Μηχανολόγου, Ηλεκτρολόγου, Χημικού, Πολιτικού Μηχανικού, Μεταλλειολόγου, Πληροφορικής) και να είναι Μέλος ΤΕΕ

    * Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών

    * Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής Γλώσσας

    * Άριστη γνώση MS Office

    * Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψήφιους)

    * Εργασιακή εμπειρία μικρότερη των δύο ετών

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής βιογραφικού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ενότητα του προγράμματος στην ιστοσελίδα της ΑΛΟΥΜΙΝIΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : www.alhellas.com

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/marinopoulos-antechi-gia-akoma-30-imeres-anikta-katastimata-alla-adia-rafia/58942



    ΣΧΟΛΙΑ