• Business

    Επτά όχι και τόσο μυστήριοι τρόποι για μία σούπερ-κερδοφόρα online επιχείρηση

    • NewsRoom


    Σήμερα για τους νέους επιχειρηματίες το ξεκίνημα online επιχείρησης αποτελεί το εύκολο κομμάτι, το ερώτημα όμως που παραμένει είναι πως θα καταφέρει να γίνει πραγματικά επικερδής.

    Το βασικό ερώτημα επομένως που θέτουν οι περισσότεροι νέοι επιχειρηματίες είναι το πως θα βγάλουν χρήματα. Δηλαδή πως θα καταφέρει μια ιδέα από μια απλή σκέψη να γίνει πραγματικότητα και τελικά να αποφέρει κέρδη.

    breakfast outside

    Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα εξωπραγματικό στο να βγάζεις κέρδη μέσω διαδικτύου. Η μόνη διαφορά που υπάρχει μεταξύ ηλεκτρονικών και παραδοσιακών επιχειρήσεων είναι ο αριθμός των πελατών σας, που στην πρώτη περίπτωση ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερος.

    Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να θυμούνται οι νέοι επιχειρηματίες είναι πως το Internet δεν είναι αυτό καθεαυτό που μπορεί να αποφέρει κέρδη αλλά οι ίδιοι οι πελάτες. Η ικανότητα δηλαδή κάποιου νέου επιχειρηματία να κερδίσει χρήματα μέσω κάποιας διαδικτυακής πλατφόρμας, όπως blog, Podcast, YouTube κανάλι, εξαρτάται εξολοκλήρου στην σχέση που θα χτίσει ο επιχειρηματίας με το καταναλωτικό κοινό.

    enterpreuner

    Εμείς θα σας αναλύσουμε παρακάτω 7 σημαντικές συμβουλές που κάθε νέος επιχειρηματίας πρέπει να λάβει υπόψιν του.

    1.Δημιουργήστε προϊόντα-πληροφορίες που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν μια νέα ικανότητα.

    Για παράδειγμα, μπορεί να είστε ένας σεφ που έχει συγκεκριμένες γνώσεις γύρω από την οργανική διατροφή. Με το να δημοσιεύσετε επομένως ένα ηλεκτρονικό βιβλίο συνταγών ή ακόμη και ένα video- μάθημα στο οποίο θα δίνετε τα προσωπικά σας μυστικά σχετικά με την μαγειρική μπορεί να βγάλετε και χρήματα.

    2. Πουλήστε προϊόντα που μπορούν να λύσουν ένα πρόβλημα.

    Υπάρχουν χιλιάδες άδειες “τρύπες” στην ηλεκτρονική αγορά που αν τις καλύψετε μπορεί να πλουτίσετε. Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν που ξέρετε εκ των προτέρων ότι είναι είναι απαραίτητο για το καταναλωτικό κοινό.

    3. Δημιουργήστε γεγονότα και εμπειρίες.

    Why not create a gathering of people and do an activity together? The seminar model has been around for years in the personal development world, but that’s not the only option for monetizing experiences. And I often find that these types of products really make you feel the best, both to sell and buy.

    4. Δημιουργήστε συμβουλευτικές υπηρεσίες.

    Να θυμάστε ότι εσείς είστε η σημαντικότερη πηγή των κερδών σας. Με τον τρόπο αυτό εάν υπάρχει κόσμος που σας ακολουθεί για τις δωρεάν χρήσιμες πληροφορίες που παρέχετε, είτε μέσω Youtube, είτε μέσα από το προσωπικό σας ιστολόγιο, αυτό που θα τους χαροποιήσει ακόμη περισσότερο είναι να μάθουν περισσότερα πράγματα για εσάς. Έτσι λοιπόν θα δημιουργήσετε ένα πιστό κοινό.

    gold-medal

    5. Διαφημίσεις.

    Όσο αυξάνεται ο αριθμός του κοινού που σας ακολουθεί, τόσο μεγαλώνει και η απήχηση του εγχειρήματος σας. Έχοντας καταφέρει να προσελκύσετε ένα σημαντικό αριθμό “πελατών” μπορείτε να ελπίζετε και σε κέρδη που θα προέλθουν από τις διαφημίσεις. Βάζοντας επομένως κάποια διαφήμιση στο blog σας ή στο κανάλι σας στο Youtube μπορείτε να αυξήσετε και τους οικονομικούς πόρους.

    6. Δημιουργήστε κερδοφόρες συνεργασίες με άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

    Ακόμη και εάν η δική σας επιχείρηση δεν βγάζει σημαντικά κέρδη μπορείτε να επωφεληθείτε από άλλες αντίστοιχες εταιρείες που βγάζουν. Για παράδειγμα, μέσα από τον ιστότοπο σας μπορείτε να προωθήσετε μια άλλη ιστοσελίδα, διαφημίζοντας τα προϊόντα της.

    7. Δημιουργήστε υβρίδια εταιρείες.

    Όταν θα καταφέρετε να ακολουθήσετε και να πετύχετε όλα τα παραπάνω βήματα, τότε θα είστε έτοιμοι για το επόμενο σημαντικό βήμα σας, δημιουργώντας μια άλλη επιχείρηση που θα ενδεχομένως θ ακολουθήσει την επιτυχία της πρώτης.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/1i-iouniou-pagkosmia-imera-galaktos-to-galaa-ke-i-delta-giortazoun/50218

     



    ΣΧΟΛΙΑ