• LIFE&STYLE

    Πέντε τρόποι για να βγάλετε τόσα λεφτά που δεν θα χρειαστεί να ξαναπάτε ποτέ στο γραφείο!

    • NewsRoom


    Όλοι έστω και μία φορά στη ζωή μας έχουμε ονειρευτεί να πιάσουμε το Τζόκερ και να έχουμε τόσα πολλά λεφτά ώστε να μη χρειαστεί να ξαναπάμε στο γραφείο ποτέ. Και πρέπει να παραδεχτούμε, πως τον τελευταίο καιρό οι περισσότεροι από εμάς το όνειρο αυτό το βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά…

    Φανταστείτε λοιπόν μία θεαματική έξοδο από το γραφείο, με μουσική υπόκρουση από το Respect της Aretha Franklin όπως έκανε και η Bridget Jones (εντάξει, εσείς θα το κάνετε επειδή θα έχετε άπειρα λεφτά και όχι για να αποφύγετε τον Daniel Cleaver…) Τέλειο; Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα γίνει αύριο κιόλας -ούτε μεθαύριο- όμως μπορούμε να σας πούμε 5 τρόπους που με λίγη τύχη σίγουρα θα σας φέρουν πιο κοντά στο όνειρό σας!

    10496124_776618449049912_2702160310259247604_o

    Ακολουθούν λοιπόν, οι 5 τρόποι για να βγάλετε πολλά λεφτά χωρίς να διακόψετε την καθημερινή εργασία σας, ώστε κάποια στιγμή να μην την έχετε πια ανάγκη και να πείτε περήφανα στο αφεντικό και τους συναφέλφους σας  το “Επιτέλους φεύγω”!

    1. Επενδύστε στην ακίνητη περιουσία

    Πρόσφατα δημοσιεύσαμε πώς μπορεί το εξοχικό ή ακόμη και το έξτρα δωμάτιο του σπιτιού σας να αποτελέσει τη “χρυσή επένδυση” που θα σας κάνει να πλουτίσετε. Για να είμαστε ειλικρινείς, οι επενδύσεις στην ακίνητη περιουσία δεν είναι πάντα τόσο εύκολες όσο φαίνονται και ακούγονται, όμως μπορεί να αποδειχθούν τρομερά κερδοφόρες. Και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για να επενδύσετε σε ακίνητα και να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Για παράδειγμα:

    1. Ενοικίαση σπιτιών
    2. Ενοικίαση σπιτιών για διακοπές (Airbnb)
    3. Αγορά και ενοικίαση διαμερισμάτων σε συγκροτήματα κλπ.

    rental-iStockphoto

    Οι επενδύσεις ακινήτων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε ένα επιπλέον εισόδημα στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να δημιουργηθεί, όμως όταν καταφέρετε και το σταθεροποιήσετε δεν χρειάζεται καθόλου κόπο και είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει.

    2. Γράψτε ένα βιβλίο

    Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται κάποια στιγμή της ζωής τους να γράψουν ένα βιβλίο, όμως λίγοι είναι αυτοί που πέρασαν από το όνειρο στην πράξη. Ο κόσμος θεωρεί πως η συγγραφή ενός βιβλίου είναι πολύ δύσκολη. Οι περισσότεροι αισθάνονται ότι δεν έχουν γνώσεις, χρόνο, ιδέες, ότι δεν είναι αρκετά έξυπνοι και όποια άλλη δικαιολογία υπάρχει. Όμως η αλήθεια είναι μία: μπορείτε να γράψετε βιβλίο και κυρίως το βιβλίο θα σας βοηθήσει να έχετε και ένα επιπλέον μηνιαίο εισόδημα.

    J. K. Rowling
    J. K. Rowling

    Υπάρχουν πολλές κατευθύνσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε για να γράψετε το βιβλίο σας και κυρίως, κανείς δεν μπορεί να σας υποδείξει ποια είναι η καλύτερη. Για παράδειγμα:

    1. Μπορείτε να γράψετε μία σειρά βιβλίων με μικρές ιστορίες και να τις δημοσιεύσετε στο Kindle.
    2. Μπορείτε να τις δημοσιεύσετε οι ίδιοι, εάν διαθέτετε δική σας ιστοσελίδα και να πωλούνται στους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας.
    3. Μπορείτε να συνεργαστείτε με μία μεγαλύτερη πλατφόρμα και να πουλήσετε τις ιστορίες σας στο κοινό της.
    4. Μπορείτε να τις δημοσιεύσετε μέσω ενός εκδοτικού οίκου (αυτό είναι και το πιο δύσκολο μονοπάτι).
    5. Μπορείτε να ηχογραφήσετε το βιβλίο σας και να το δημοσιεύσετε στο Audible.

    Η συγγραφή ενός βιβλίου πλέον δεν είναι όσο δύσκολη υπόθεση ήταν κάποτε, δεδομένου πως υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι για να δημοσιεύσετε το έργο σας. Το κλειδί για την επιτυχία δεν βρίσκεται μόνο στα χέρια των μεγάλων εκδοτών αλλά και στα δικά σας.

    Γι’ αυτό μην αργείτε! Πάρτε αμέσως μολύβι, στυλό, χαρτί ή απλά το λάπτοπ σας και ακολουθήστε το παράδειγμα της J. K. Rowling και της E. L. James. Και που ξέρετε; Μπορεί και να πλουτίσετε!

    3. Πουλήστε ένα προϊόν στην Amazon

    Όλοι έστω και μία φορά έχουμε αγοράσει κάτι από την Amazon. Βιβλία, θήκες κινητών κλπ. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι όμως, είναι πως συνήθως τα προϊόντα που αγοράζουμε προέρχονται από ανθρώπους “της διπλανής πόρτας”. Οι περισσότεροι δε, πιθανώς να μην έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με το προϊόν που πουλούν.

    fba

    Καλά καταλάβατε! Εν έτει 2016, δεν χρειάζεται να έχουμε μία αποθήκη γεμάτη με εμπόρευμα και να κάνουμε όλη τη διαδικασία από τη χονδρική μέχρι τη λιανική αγορά. Το Amazon έχει εδραιώσει τη θέση του στο χώρο και πλέον μπορεί ο καθένας από εμάς να πουλήσει προϊόντα. Δεν χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας το πιο ακριβό πράγμα. Συνήθως τα πιο απλά είναι κι αυτά που φέρνουν κέρδη!

    4. Πουλήστε… το ταλέντο σας

    Βάσει πιθανοτήτων, είστε καλοί σε κάτι που σχετίζεται με τον επιχειρηματικό κόσμο. Μπορεί να είναι η λογιστική, η εισαγωγή δεδομένων, η παραγωγή βίντεο, ακόμη και το γράψιμο.

    Talent

    Σε ό,τι κι αν είστε καλοί όμως, το πιο πιθανό είναι πως εκεί έξω βρίσκονται άνθρωποι που θέλουν να επενδύσουν σε εσάς, ώστε να τρέξετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα για αυτούς. Οι έξυπνοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων γνωρίζουν πως πρέπει να επικεντρώνονται σε αυτό που ο άλλος έχει κλίση. Τα υπόλοιπα έρχονται στην πορεία. Μπορείτε να βγάλετε πολλά λεφτά κάνοντας απλώς αυτό που αγαπάτε.

    Λοιπόν, σε τι είστε καλοί; Για ποιο ταλέντο σας θα έδινε κάποιος λεφτά; Βρείτε το και εκμεταλλευτείτε το!

    5. Ξεκινήστε το δικό σας blog

    Ένας τελευταίος έξυπνος τρόπος για να μπορέσετε να βγάλετε ένα επιπλέον εισόδημα είναι η δημιουργία ενός blog. Αν και χρειάζεται χρόνος για να στηθεί με επιτυχία ένα τέτοιο εγχείρημα, όταν τα καταφέρετε θα δείτε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι για να είναι κερδοφόρο.

    Για να πετύχετε στον χώρο του blogging είναι σημαντικό:

    1. Να δίνετε έμφαση στη ποιότητα της γραφής του περιεχομένου
    2. Να εργάζεστε σκληρά για να βγάλετε αυτό που θέλετε στον κόσμο
    3. Να έχετε από την πρώτη κιόλας ημέρα, μία λίστα με e-mail ανθρώπων στους οποίους θέλετε να απευθύνεστε και στο μέλλον να εμπορευματοποιήσετε το αντικείμενό σας.

    Εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με το blogging μη φαντάζεστε τον εαυτό σας να βγάζει εύκολα λεφτά από το σπίτι ενώ κάθεστε όλη μέρα με τα εσώρουχα. Είναι ένα είδος δραστηριότητας που απαιτεί επιμέλεια, ποιότητα και κυρίως χρόνο. Ωστόσο, εάν πετύχετε οι απολαβές θα είναι πολύ μεγάλες!

    1-Fitness-Mens-Fashion-BloggerΣε όλες αυτές τις μεθόδους υπάρχει ένα κοινό στοιχείο. Μήπως καταλάβατε ποιο είναι; Όλοι οι τρόποι για να μπορέσετε να βγάλετε λεφτά απαιτούν δουλειά. Σκληρή δουλειά. Δεν θα μπορέσετε να κερδίσετε ποτέ αυτά που θέλετε εάν δεν εργαστείτε για αυτά. Γι’ αυτό πιάστε δουλειά από σήμερα. Θα έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε την παλιά καθημερινότητά σας πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι φαντάζεστε.

    Διαβάστε ακόμη: Εννέα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου βρίσκονται στο Λονδίνο!

    Δείτε επίσης: Αυτή είναι η πιο ξεχωριστή σειρά του Zara – Τη λατρέψαμε για δύο λόγους

    Μη χάσετε: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

     



    ΣΧΟΛΙΑ